Контроль виконання правил правил утримання і поводження з тваринами

ОХОРОНА ПРАВОПОРЯДКУ

Зобов'язати охоронців громадського порядку ЛКП "Муніципальна дружина" здійснювати постійний контроль за виконанням ухвали №262 "Про затвердження Правил утримання і поводження з тваринами у м. Львові" від від 17.03.2016, у частині пунктів 5.2-5.9 та надати повноваження складати протоколи про адміністративні порушення щодо даної ухвали.
Посилання на ухвалу: http://www8.city-adm.lviv.ua/inteam/uhvaly.nsf/a19074bb3a9b23eac2256ac40046fcb4/63aa8786c99c5aabc2257f8000546480.

Наразі, згідно відповідей на петиції http://e-dem.in.ua/lviv/Petition/View/48, http://e-dem.in.ua/lviv/Petition/View/43 та письмового роз'яснення ЛКП "Муніципальна дружина", можливо залучати працівників цього ЛКП лише для фото-відео фіксування фактів порушення та виклику працівників Управління патрульної поліції для складання протоколу та застосування стягнень.

По факту, окремі охоронці ЛКП «Муніципальна дружина» відмовляються виконувати навіть ці обов'язки, не ознайомлені зі змістом вищезгаданої ухвали або ігнорують порушення.

Дата створення:

Станом на 17 грудня петицію підписали 20 осіб з 500 необхідних.