Єдина система

Убрать ларек Шаурма на переходе 114 12
Создать ранее ходивший маршрут №119 дать альтернативу маршруту №25 111 17
Теплые трамваи Левому берегу! 108 43
Створити БЕЗКОШТОВНІ СПОРТИВНІ СЕКЦІЇ І КЛУБИ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ І МОЛОДІ У КОЖНОМУ МІКРОРАЙОНІ Маріуполя 86 23
Расписание коммунальных автобусов на сайте городского совета 71 35
Перевірити діяльність осередків правих організацій в місті на наявність пропаганди екстремизму 70 52
Капитальный ремонт трамвайного полотна, пребывающего в аварийном состоянии. 58 3
''Азовская тропа здоровья'' для мариупольцев необходима 58 15
Построить планетарий 58 28
Тема звернення Підписали Залишилось
Организация утилизации люминесцентных и энергосберегающих лапм и других вредных отходов 55 78
СНИЖЕНИЯ ТАРИФА НА ГОРЯЧУЮ ВОДУ И КОНДИЦИОНИРОВАНИЕ КРАРТИР СИСТЕМОЙ ЦЕНТРАЛЬНОГО ОТОПЛЕНИЯ 53 71
Открытие новых маршрутов между Левобережным и Кальмиусским районами 51 78
Открытие в Левобережном районе бассейна и стрелкового тира 37 78
ПРОИЗВОДСТВО ТРОТУАРНОЙ ПЛИТКИ ИЗ МЕТАЛЛУРГИЧЕСКИХ ШЛАКОВ 28 67
дополнение к петиции о переносе остановки 26 71
Электронный билет в общественном транспорте 22 86
ЗАЩИТА КОНСТИТУЦИОННОГО ПРАВА НА ЖИЗНЬ ГРАЖДАН УКРАИНЫ - ПЕШЕХОДОВ 18 81
Объединить остановку трамваев и троллейбусов на пересечении пр. Металлургов и пр.Никопольского (Ильича) 15 64
Электронный билет в общественном транспорте 22 86
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Створення центру підтримки та реабілітації осіб з аутизмом та членів їх сімей в Маріуполі 250 19 січня 11

Станом на 22 січня усього прийнято до розгляду 1 петиція Переглянути

Остання відповідь

отказ от услуг теплосети

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

БОЙЧЕНКО ВАДИМ СЕРГІЙОВИЧ

Шановна Тамаро Василівно!

Відповідно до ст. 23-1 Закону України «Про звернення громадян» та Порядку розгляду електронної петиції затвердженого, рішенням Маріупольської міської ради від 28.01.2016 № 7/4-49, Ваша електрона петиція «Про відмову від послуг ККП «Марі-упольтепломережа» розглянуто.
За результатами розгляду звернення повідомляємо наступне.
Відключення споживачів від мереж центрального опалювання здійснювалося відповідно до Порядку затвердженого наказом Міністерства будівництва, архітектури і житлово-комунального господарства України від 22.11.2005 №4 «Про затвердження порядку відключення окремих приміщень житлових будинків від мереж центрального опалення та постачання гарячої води при відмові споживачів від центрального теплопостачання». Відповідно до положення вищезгаданого Порядку, споживач мав право відключитися від послуг центрального теплопостачання за умови альтернативного опалення в квартирі.
На теперішній час згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 31.10.2007 №1268 "Про внесення змін до Правил надання послуг з центрального опалення, постачання холодної та гарячої води та водовідведення" та за дорученням Кабінету Міністрів України від 10.04.2007 №45445/7/1-06, з метою впорядкування питань, які виникають в період видачі дозволів на облаштування індивідуального опалення, та недопущення виникнення надзвичайних ситуацій в житловому фонді, наказом міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 06.11.2007 №169, внесено зміни, на підставі яких затверджено порядок відключення окремих житлових будинків від мереж центрального опалення та постачання гарячої води при відмові споживачів від центрального теплопостачання.
Новим Порядком передбачена процедура відключення від центрального опалення тільки за умови відключення усього житлового будинку за згодою всіх власників квартир, окремі приміщення виключаються.

Станом на 22 січня надано відповідь на 41 петицію Переглянути