Єдина система

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Не заметное улучшения перевозок 243 27
Дорога в Мелекино 199 43
Создание сайтов для электронной сверки за предоставленные коммунальные услуги 154 77
Демонтаж всех лежачих полицейских 145 13
Запрет продажи сигарет и алкоголя на остановках. 135 41
давайте проголосуем за 2 новых маршрута которых не хватает приморскому району аналог 118 маршрутке и автобусу который бы ездил с тфд через строителей на левый берег. 132 22
Підготовка програми використання харчового сміття з метою отримання біогазу 126 43
Крематорий 115 55
Создание крытого скейт парка для развития экстримального спорта 107 77
Транспортная проблема в мкр. Черёмушки! 106 47
Создание крытого скейт парка для развития экстримального спорта 107 77
Установка автономных светильников на солнечной энергии для освещения пешеходных переходов. 99 74
Сортировка мусора 69 82
Створення автобусного маршруту Черьомушки - Лівий берег через вул. Флотська 67 82
Стройка Дворца Спорта 60 70
Отсутствие воды на верхних этажах 54 63
Установка систем видеонаблюдения в детских садах 53 69
СРОЧНО запустить троллейбусный маршрут №14 мкр.Восточный-Ж/Д Вокзал 51 82
Закупка троллейбусов Днiпро Т203 (на автономном ходу) 37 85
Закупка троллейбусов Днiпро Т203 (на автономном ходу) 37 85
Искуственое футбольное поле в п.Сартана. 10 85
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Снизить стоимость проезда с 6 грн до 4 грн 258 20 листопада 12

Станом на 22 листопада усього прийнято до розгляду 1 петиція Переглянути

Остання відповідь

Відповідає:

БОЙЧЕНКО ВАДИМ СЕРГІЙОВИЧ

Шановний Дмитро Ілліч!

Відповідно до статті 23-1 Закону України "Про звернення громадян" та Порядку розгляду електронної петиції, затвердженого рішенням Маріупольської міської ради від 29.06.2017 №7/19-1553, Ваша електронна петиція «Про організацію роботи громадського транспорту між мікрорайонами Східний та Кальміуський» розглянута.
За результатами розгляду повідомляємо наступне.
На теперішній час розроблено стратегію розвитку міського транспорту на період 2016 – 2020 роки. Зазначена стратегія включає в себе виведення з експлуатації застарілого рухомого складу, оновлення і збільшення кількості електротранспорту, автобусів, а також великі капітальні ремонти контактної мережі і трамвайного полотна. Запропоноване Вами рішення стосовно об’єднання двох районів м. Маріуполя міським транспортом передбачає придбання додаткового транспорту. Сьогодні придбається транспорт, але він заміняє старий, можливість відкрити додаткові автобусні маршрути крім №25 на превелику жаль відсутня.
Вищезазначеною стратегію розвитку міського транспорту на період 2016 – 2020 роки передбачено проведення аналізу існуючої транспортної маршрутної мережи та створення нової транспортної моделі с урахуванням транспортної рухливості населення.
Робота перевізників на автобусних маршрутах громадського транспорту регламентована Законом України «Про автомобільний транспорт», Постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування».
У 2016 на міських автобусних маршрутах було проведено конкурс, однак на превелику жаль, жоден перевізник не прийняв участь у конкурсі на автобусному маршруті №100.
Автобусний маршрут №100 і в подальшому відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» буде виставлено на конкурс.
Додатково повідомляємо, що завдання громадського транспорту полягає в доставці пасажирів до ключових пунктів зупинок і диспетчерських пунктів, де вони в разі необхідності мають можливість зробити пересадку на інший вид транспорту, який рухається у потрібному напрямку.
Висловлюємо Вам подяку за активну громадську позицію, внесені пропозиції та не байдужість до питань організації руху громадського транспорту.

Станом на 22 листопада надано відповідь на 78 петицій Переглянути