Єдина система

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 101 громадa!
Тема звернення Підписали Залишилось
Створення центру підтримки та реабілітації осіб з аутизмом та членів їх сімей в Маріуполі 225 27
Организация(разрешение) поквартирного учета тепла в многоквартирных домах с помощью счетчиков тепла на радиатор(батарею) и домового теплосчетчика. 154 5
Рассписание трамваев, троллейбусов на каждой остановке 119 43
Убрать ларек Шаурма на переходе 110 17
Создать ранее ходивший маршрут №119 дать альтернативу маршруту №25 107 22
Теплые трамваи Левому берегу! 105 48
Возобновить 128 маршрут, Левый берег- Черёмушки 83 5
Створити БЕЗКОШТОВНІ СПОРТИВНІ СЕКЦІЇ І КЛУБИ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ І МОЛОДІ У КОЖНОМУ МІКРОРАЙОНІ Маріуполя 81 28
Расписание коммунальных автобусов на сайте городского совета 69 40
Перевірити діяльність осередків правих організацій в місті на наявність пропаганди екстремизму 69 57
Тема звернення Підписали Залишилось
СНИЖЕНИЯ ТАРИФА НА ГОРЯЧУЮ ВОДУ И КОНДИЦИОНИРОВАНИЕ КРАРТИР СИСТЕМОЙ ЦЕНТРАЛЬНОГО ОТОПЛЕНИЯ 47 76
Организация утилизации люминесцентных и энергосберегающих лапм и других вредных отходов 45 83
Открытие новых маршрутов между Левобережным и Кальмиусским районами 41 83
транспорт 31 61
Открытие в Левобережном районе бассейна и стрелкового тира 29 83
ПРОИЗВОДСТВО ТРОТУАРНОЙ ПЛИТКИ ИЗ МЕТАЛЛУРГИЧЕСКИХ ШЛАКОВ 24 72
дополнение к петиции о переносе остановки 23 76
Объединить остановку трамваев и троллейбусов на пересечении пр. Металлургов и пр.Никопольского (Ильича) 14 69
ЗАЩИТА КОНСТИТУЦИОННОГО ПРАВА НА ЖИЗНЬ ГРАЖДАН УКРАИНЫ - ПЕШЕХОДОВ 14 86
ЗАЩИТА КОНСТИТУЦИОННОГО ПРАВА НА ЖИЗНЬ ГРАЖДАН УКРАИНЫ - ПЕШЕХОДОВ 14 86
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

отказ от услуг теплосети

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

БОЙЧЕНКО ВАДИМ СЕРГІЙОВИЧ

Шановна Тамаро Василівно!

Відповідно до ст. 23-1 Закону України «Про звернення громадян» та Порядку розгляду електронної петиції затвердженого, рішенням Маріупольської міської ради від 28.01.2016 № 7/4-49, Ваша електрона петиція «Про відмову від послуг ККП «Марі-упольтепломережа» розглянуто.
За результатами розгляду звернення повідомляємо наступне.
Відключення споживачів від мереж центрального опалювання здійснювалося відповідно до Порядку затвердженого наказом Міністерства будівництва, архітектури і житлово-комунального господарства України від 22.11.2005 №4 «Про затвердження порядку відключення окремих приміщень житлових будинків від мереж центрального опалення та постачання гарячої води при відмові споживачів від центрального теплопостачання». Відповідно до положення вищезгаданого Порядку, споживач мав право відключитися від послуг центрального теплопостачання за умови альтернативного опалення в квартирі.
На теперішній час згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 31.10.2007 №1268 "Про внесення змін до Правил надання послуг з центрального опалення, постачання холодної та гарячої води та водовідведення" та за дорученням Кабінету Міністрів України від 10.04.2007 №45445/7/1-06, з метою впорядкування питань, які виникають в період видачі дозволів на облаштування індивідуального опалення, та недопущення виникнення надзвичайних ситуацій в житловому фонді, наказом міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 06.11.2007 №169, внесено зміни, на підставі яких затверджено порядок відключення окремих житлових будинків від мереж центрального опалення та постачання гарячої води при відмові споживачів від центрального теплопостачання.
Новим Порядком передбачена процедура відключення від центрального опалення тільки за умови відключення усього житлового будинку за згодою всіх власників квартир, окремі приміщення виключаються.

Станом на 17 січня надано відповідь на 41 петицію Переглянути