Єдина система

Тема звернення Підписали Залишилось
Вместо сгоревшего горсовета Европейский парк в центре Мариуполя 179 5
Установка систем автономного отопления 138 31
Відновлення автобусних маршрутів № 122, 100 та 160 по зміненій схемі руху 136 23
Организация(разрешение) поквартирного учета тепла в многоквартирных домах с помощью счетчиков тепла на радиатор(батарею) и домового теплосчетчика. 114 43
Зробити едину базу цін на ліки по всіх атеках міста Маріуполь 112 23
Актуальные графики движения гор.электротранспорта и маршруток. 106 32
УСТАНОВИТЬ ЗНАКИ ЗАПРЕЩАЮЩИЕ ВЫГУЛ СОБАК В МЕСТАХ ДЛЯ ДЕТЕЙ И ДОСУГА, ШТРАФОВАТЬ ЗА НАРУШЕНИЕ. 100 15
Створити автобусний маршрут Східний - Залізничний вокзал. 100 19
Создать ранее ходивший маршрут №119 дать альтернативу маршруту №25 81 60
Новый маршрут 79 23
Тема звернення Підписали Залишилось
Створення центру підтримки та реабілітації осіб з аутизмом та членів їх сімей в Маріуполі 69 65
Рассписание трамваев, троллейбусов на каждой остановке 59 81
Створити БЕЗКОШТОВНІ СПОРТИВНІ СЕКЦІЇ І КЛУБИ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ І МОЛОДІ У КОЖНОМУ МІКРОРАЙОНІ Маріуполя 52 66
Расписание коммунальных автобусов на сайте городского совета 49 78
Построить планетарий 44 71
О создании пешеходных переходов и пешеходной дорожки через железнодорожное полотно по Приморскому бульвару 36 61
Теплые трамваи Левому берегу! 35 86
Маршрут троллейбуса 27 71
Установка светофоров или искусственных ограничителей скорости " лежачих полицейских" на пересечении пр. Строителей и ул. Кронштадтской для повышения безопасности детей и пешеходов. 24 71
Об'єднання зупинок громадського транспорту «Вулиця Морських Десантників» 20 64
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

отказ от услуг теплосети

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

БОЙЧЕНКО ВАДИМ СЕРГІЙОВИЧ

Шановна Тамаро Василівно!

Відповідно до ст. 23-1 Закону України «Про звернення громадян» та Порядку розгляду електронної петиції затвердженого, рішенням Маріупольської міської ради від 28.01.2016 № 7/4-49, Ваша електрона петиція «Про відмову від послуг ККП «Марі-упольтепломережа» розглянуто.
За результатами розгляду звернення повідомляємо наступне.
Відключення споживачів від мереж центрального опалювання здійснювалося відповідно до Порядку затвердженого наказом Міністерства будівництва, архітектури і житлово-комунального господарства України від 22.11.2005 №4 «Про затвердження порядку відключення окремих приміщень житлових будинків від мереж центрального опалення та постачання гарячої води при відмові споживачів від центрального теплопостачання». Відповідно до положення вищезгаданого Порядку, споживач мав право відключитися від послуг центрального теплопостачання за умови альтернативного опалення в квартирі.
На теперішній час згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 31.10.2007 №1268 "Про внесення змін до Правил надання послуг з центрального опалення, постачання холодної та гарячої води та водовідведення" та за дорученням Кабінету Міністрів України від 10.04.2007 №45445/7/1-06, з метою впорядкування питань, які виникають в період видачі дозволів на облаштування індивідуального опалення, та недопущення виникнення надзвичайних ситуацій в житловому фонді, наказом міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 06.11.2007 №169, внесено зміни, на підставі яких затверджено порядок відключення окремих житлових будинків від мереж центрального опалення та постачання гарячої води при відмові споживачів від центрального теплопостачання.
Новим Порядком передбачена процедура відключення від центрального опалення тільки за умови відключення усього житлового будинку за згодою всіх власників квартир, окремі приміщення виключаються.

Станом на 10 грудня надано відповідь на 41 петицію Переглянути