улучшение качества транспортного сообщения в городе Мариуполь

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Продлить график движения городского частного и коммунального транспорта до 24 часов

Шановний Всеволоде Антоновичу!
Відповідно до ст.23-1 Закону України «Про звернення громадян» та Порядку розгляду електронної петиції, затвердженого рішенням Маріупольської міської радивід 29.06.2017 №7/19-1553, Ваша електронна петиція «Про продовження графіку руху міського приватного та комунального транспорту до 24 години» розглянута.
За результатами розгляду повідомляємо наступне.
На комжному маршруті громадського транспорту складається розклад руху відповідно до існуючого пасажиропотоку. На маршрутах, де є стабільний пасажиропотік робота транспорту організована до 23:00. Така робота організована на трамвайних (№5,6), тролейбусних (№13,15), які обслуговує КП "МТТУ", та автобусних маршрутах, які працюють у режимі маршрутного таксі (124, 153, 156). З розкладом руху можна ознайомитись на сайті http://martrans.gov.ua.
На сьогодні у КП "МТТУ" та приватних перевізників відсутня необхідна кількість водіїв для забезпечення роботи транспорту на існуючих маршрутах нашого міста. Дефіцит водіїв у перевізників складає більш ніж 100 чоловіків.
Ваша пропозиція буде врахована при подальшому розвитку міського пасажирського транспорту.
Висловлюємо Вам подяку за активну громадську позицію, внесені пропозиції та не байдужість до питань організації руху громадського транспорту.