Областний дитячий психіатр

ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

М. Маріуполь постійно потребує консультацій та медичних висновків областного дитячого психіатра. На даний час батьки з дітьми, що стоять на обліку районних та міського психіатрів, вимушені долати багатокілометровий шлях до областних центрів та м. Словянськ заради консультації областного дитячого психітра. Без підпису та висновків дитячого психіатра областного рівня неможливо встановити дитині остаточний діагноз психіатричного напрямку, оформити та переоформити необхідні документи для отримання державної допомоги дітям, що мають статус "дитина-інвалід". Беручи до уваги географічне положення міста, кількість дітей з особливими потребами у нашому місті та наявність психіатричної та медичної бази (психіатрична лікарня № 7 та міська лікарня, що має статус областної (на 17 мікрорайоні)) просимо керівництво міста посприяти вирішенню питання створення посади областного дитячого психіатра та допомогти налагодити роботу такого спеціаліста у м. Маріуполь.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 16 січня петицію підписали 59 осіб з 250 необхідних.