Єдина система

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 101 громадa!
Тема звернення Підписали Залишилось
Зниження ставки єдиного податку для підприємців 1-2 груп спрощеної системи оподаткування 32 71
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Створення пам'тного знаку миргородським кобзарям на місці де був розташований пам'ятник Леніну.

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

СОЛОМАХА СЕРГІЙ ПАВЛОВИЧ

Шановний Миколо Івановичу,

дякуємо Вам за активну громадську позицію та небайдужість до питань розвитку та привабливості міста. На Вашу петицію щодо створення пам’ятного знаку миргородським кобзарям на місці, де був розташований пам’ятник Леніну, повідомляємо, що дане питання було розглянуто на засіданні архітектурно – містобудівної ради 26.08.2016р.
Вищевказаною радою рекомендовано до знесення гранітний постамент, розміщений в сквері на розі вулиць Старосвітська та Гоголя, та не рекомендовано на даний час встановлювати будь – які пам’ятні знаки та монументи в цьому сквері до розробки спеціалістами концепції (програми) благоустрою вищевказаної території. Щодо встановлення пам’ятного знаку миргородським кобзарям та бандуристам, як мистецького пам’ятника, біля якого доцільно проводити громадські заходи культури, доречніше розміщати в парковій зоні зі значними вільними площами. Так як Ваша петиція доречна, пропозиція слушна, то при наявності коштів в міському бюджеті, необхідних для розробки проектної документації, виготовлення та встановлення пам’ятника, дане питання буде розглянуто по суті.

Станом на 17 січня надано відповідь на 9 петицій Переглянути