Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 73 громади!

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Запровадити систему електронних закупівель Prozzoro у Нововолинській міській раді

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

САПОЖНІКОВ ВІКТОР БОРИСОВИЧ

У відповідь на Вашу петицію щодо запровадження системи електронних закупівель через систему авторизованих електронних майданчиків (Prozzoro) у Нововолинській міській раді повідомляє наступне.
Правові та економічні засади здійснення закупівель товарів, робіт і послуг для забезпечення потреб держави та територіальної громади через систему авторизованих електронних майданчиків Законом України «Про публічні закупівлі» передбачені з 1 квітня 2016 року – для центральних органів виконавчої влади та замовників, що здійснюють діяльність в окремих сферах господарювання, а для всіх замовників – з 1 серпня 2016 року, що передбачено пунктом 1 розділу ІХ цього Закону
З метою оптимізації процедур закупівлі та збільшення рівня конкуренції у сфері публічних закупівель виконавчий комітет Нововолинської міської ради 29 березня цього року надіслав ТзОВ «Деpжзакупівлі.Онлайн» для підписання договір на послуги з використання Системи електpонних закупівель чеpез веб-сайт Електpонного майданчика, який pозташований в меpежі Інтеpнет за веб-адpесою: www.деpжзакупівлі.онлайн.
Одночасно повідомляємо про те, що на даний час здійснення закупівель у виконавчому комітеті Нововолинської міської ради проводиться відповідно до Закону України «Про здійснення державних закупівель». Всі оголошення про закупівлі розміщаються у Віснику державних закупівель на офіційному загальнодержавному веб-порталі (https://tender.me.gov.ua).

Станом на 27 серпня надано відповідь на 5 петицій Переглянути