Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Запровадити систему електронних закупівель Prozzoro у Нововолинській міській раді

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

САПОЖНІКОВ ВІКТОР БОРИСОВИЧ

У відповідь на Вашу петицію щодо запровадження системи електронних закупівель через систему авторизованих електронних майданчиків (Prozzoro) у Нововолинській міській раді повідомляє наступне.
Правові та економічні засади здійснення закупівель товарів, робіт і послуг для забезпечення потреб держави та територіальної громади через систему авторизованих електронних майданчиків Законом України «Про публічні закупівлі» передбачені з 1 квітня 2016 року – для центральних органів виконавчої влади та замовників, що здійснюють діяльність в окремих сферах господарювання, а для всіх замовників – з 1 серпня 2016 року, що передбачено пунктом 1 розділу ІХ цього Закону
З метою оптимізації процедур закупівлі та збільшення рівня конкуренції у сфері публічних закупівель виконавчий комітет Нововолинської міської ради 29 березня цього року надіслав ТзОВ «Деpжзакупівлі.Онлайн» для підписання договір на послуги з використання Системи електpонних закупівель чеpез веб-сайт Електpонного майданчика, який pозташований в меpежі Інтеpнет за веб-адpесою: www.деpжзакупівлі.онлайн.
Одночасно повідомляємо про те, що на даний час здійснення закупівель у виконавчому комітеті Нововолинської міської ради проводиться відповідно до Закону України «Про здійснення державних закупівель». Всі оголошення про закупівлі розміщаються у Віснику державних закупівель на офіційному загальнодержавному веб-порталі (https://tender.me.gov.ua).

Станом на 25 травня надано відповідь на 5 петицій Переглянути