Єдина система

Відміна рішення виконкому міської ради №445 від 05.09.2017р. 59 15
Відміна рішення виконкому міської ради №445 від 05.09.2017р. 59 15
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Про пільговий проїзд 108 7 лютого 0

Станом на 23 лютого усього прийнято до розгляду 2 петиції Переглянути

Остання відповідь

Проти будівництва громадсько-житлового центру по вулиці Каштановій

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ЛЕВЧЕНКО ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

На Ваше звернення щодо скасування рішення виконавчого комітету Обухівської міської ради від 04 січня 2018 року №11 «Про затвердження інвестиційних об’єктів (у тому числі земельних ділянок), які потребують залучення інвестицій» повідомляємо наступне:
В лютому поточного року рішенням виконавчого комітету міської ради від 06 лютого 2018 року № 67 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Обухівської міської ради від 04 січня 2018 року №11 «Про затвердження інвестиційних об’єктів (у тому числі земельних ділянок), які потребують залучення інвестицій» був затверджений Перелік об’єктів (у тому числі земельних ділянок), які потребують залучення інвестицій і по яких пропонується проведення інвестиційних конкурсів у новій редакції.
З Переліку виключено земельну ділянка площею 0,5886 га, м. Обухів, вулиця Каштанова, 18, функціональне призначення: «Будівництво громадсько-житлового центру (житловий комплекс з об’єктами соціально-побутового обслуговування населення: торговельні приміщення, заклади дошкільної освіти, приміщення побутового обслуговування населення, відкритий паркінг для зберігання легкових автомобілів, критий спортивний комплекс для гри в «міні футбол») на розі вулиць Каштанова та Миру на території комунальної автомобільної стоянки».
Зміни до Переліку були оприлюднені на сайті міської ради в розділі «Економіка міста», підрозділ «Пропозиції для інвесторів» та опубліковані в громадсько – політичній газеті «Обухівські вісті» (№4(777) від 10.02.2018), стаття «До відома інвесторів».
Враховуючи, що вищевказана земельна ділянка для будівництва громадсько-житлового центру (житловий комплекс з об’єктами соціально-побутового обслуговування населення: торговельні приміщення, заклади дошкільної освіти, приміщення побутового обслуговування населення, відкритий паркінг для зберігання легкових автомобілів, критий спортивний комплекс для гри в «міні футбол») на розі вулиць Каштанова та Миру на території комунальної автомобільної стоянки виключена з Переліку затвердження інвестиційних об’єктів (у тому числі земельних ділянок), які потребують залучення інвестицій, електронна петиція на буде виноситись на розгляд Обухівської міської ради.

Станом на 23 лютого надано відповідь на 22 петиції Переглянути