Єдина система

Привести до ладу джерело/струмок що в лісі біля Миру 16 9 14
Привести до ладу джерело/струмок що в лісі біля Миру 16 9 14
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Заборонити діяльність цирків з використанням тварин на території Обухівської міської ради 100 22 травня 10

Станом на 26 травня усього прийнято до розгляду 1 петиція Переглянути

Остання відповідь

Реставрація паркової зони "Дубовий гай"

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ЛЕВЧЕНКО ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

Відповідь на електронну петицію щодо реставрації дубового гаю у районі вулиці Каштанової повідомляємо наступне.
Кожного року у грудні Обухівською міською радою ухвалюється рішення про міський бюджет Обухівської міської ради, а також затверджується Титульний список робіт на території Обухівської міської ради на наступний рік. Так , у грудні 2016 року такий список було затверджено і за підсумками першого кварталу 2017 року уточнено із внесенням до нього змін. Списком передбачено завершення капітального ремонту нижнього і верхнього ставків, скверу біля банку «Аваль», та інших об’єктів на мікрорайоні Піщана . З метою формування загальної зони відпочинку для мешканців міста, планується облаштувати об’єкти благоустрою з урахуванням майданчика біля нижнього ставка, а також у дубовому гаю, про який надійшло звернення.
У відповідності до Бюджетного Кодексу України фінансування об’єктів будівництва інженерно-транспортної інфраструктури у тому числі об’єктів комунальної власності у місті Обухові може здійснюватись тільки після затвердження міського бюджету на 2017 рік та виключно за рахунок коштів бюджету розвитку. При затвердженні відповідних місцевих бюджетів враховують у першочерговому порядку потребу в коштах:
1. на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати;
2. на проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв'язку, які споживаються бюджетними установами.
Затвердження переліку нових об’єктів будівництва на 2017 рік, фінансування яких буде здійснюватися за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету 2017 року, відбудеться за рахунок додаткових надходжень до бюджету розвитку та перерозподілу коштів за об’єктами будівництва (реконструкції) і капітальними видатками за погодженням з постійними комісіями Обухівської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, комунальної власності, бюджету та фінансів.
З урахуванням всіх пропозицій депутатів міської ради на 2017 рік , Титульний список на 2017 рік, до якого ввійшли об’єкти, що мають дуже важливе значення для забезпечення життєдіяльності міста і були заплановані у грудні 2016 року та січні 2017 року, вже сформовано. Проте, з метою створення одного комплексу для відпочинку мешканців міста Обухова, Виконавчим комітетом Обухівської міської ради планується включити ремонт скверу по вулиці Каштановій ( дубового гаю) до Титульного списку на 2018 рік.
У зв’язку з вищенаведеним, а також враховуючи те, що розподіл коштів міського бюджету здійснюється у плановому порядку відповідно до вимог Бюджетного кодексу України, електронна петиція про реставрацію дубового гаю у районі вулиці Каштанової на засіданні сесії міської ради не внесена до порядку денного на травень і протягом 2017 року розглядатись не буде.

Міський голова (підпис) О.М.Левченко

Станом на 26 травня надано відповідь на 9 петицій Переглянути