Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Як працює єдина система місцевих петицій?

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

+ Створити петицію

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Освітлення пішохідних переходів 121 28 грудня 0
ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАЛЕЖНОГО РІВНЯ БЕЗПЕКИ ДІТЕЙ В НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ МІСТА 113 28 грудня 0

Станом на 19 січня усього прийнято до розгляду 3 петиції Переглянути

Остання відповідь

Створення Молодіжного центру в місті Обухів

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ЛЕВЧЕНКО ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

21 грудня 2017 року на сесії міської ради було ухвалено міський бюджет Обухівської міської ради Київської області на 2018 рік. Цим рішенням визначено основні комплексні та цільові програми, що будуть виконуватись у 2018 році, згідно з Бюджетним кодексом України, який передбачає програмно-цільовий метод витрачання коштів (у даному випадку Обухівської громади).
Відповідно до повноважень виконавчого комітету Обухівської міської ради , які передбачені Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», а також міської цільової програми розвитку молодіжної політики, фізичної культури та спорту на території Обухівської міської ради на 2018 рік, для реалізації відповідних заходів міським бюджетом передбачено 415 000 гривень. Заходи сформовані згідно з пропозиціями: відділу молоді, фізичної культури та спорту,членів виконавчого комітету, депутатів міської ради, громадськості.
Не дивлячись на те, що доходна частина міського бюджету дозволяє забезпечити належний рівень виконання власних та делегованих державою повноважень виконавчого комітету Обухівської міської ради, фінансові ресурси бюджету на 2018 рік залишаються обмеженими. Вони потребують детального планування і раціонального використання.
При розгляді електронної петиції працівниками виконавчого комітету встановлено, що вона сформована без урахування: реальних фінансових можливостей міського бюджету; відсутності на території міста активних молодіжних громадських організацій, які б визначили мету та завдання молодіжного центру на найближчу перспективу; об’єктивної відсутності вищих навчальних закладів на території міста.
У даний час завдання з реалізації молодіжної політики у певних частинах виконують: відділ молоді, фізичної культури та спорту виконавчого комітету Обухівської міської ради; відділ у справах сім’ї Служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Обухівської міської ради; Обухівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, діяльність яких урегульована та передбачена чинним законодавством України. Тому, створення додаткового бюджетного закладу можливе лише за наявності для цього обґрунтованих завдань та коштів.
У зв’язку з вищенаведеним, у 2018 році створення міського молодіжного центру Обухівською міською радою не планується.

Станом на 19 січня надано відповідь на 19 петицій Переглянути