Заборонити будівництво багатоповерхових будинків (проект Лукавиця) на території житлового масиву Лукавиця

Громада мешканців житлового масиву Лукавиця виражає своє занепокоєння з приводу намірів господаря котеджного містечка "Преображенский" реалізувати проект забудови земельної ділянки, що знаходиться в його власності, багатоповерховими будинками. Громада мешканців житлового масиву вимагає від депутатів міської ради не допустити зміну цільового призначення земельної ділянки під котеджним містечком "Преображенский" та запобігти перетворенню затишного житлового масиву на гетто.

Розглянувши електронну петицію №11 від 28.08.2017 року мешканців житлового масиву Лукавиця міста Обухова, автором якої є Бойко Сергій Миколайович, щодо заборони будівництва багатоповерхових будинків (проект Лукавиця) на території житлового масиву Лукавиця, з метою: інформування мешканців міста про розгляд актуальних питань життєдіяльності міста; контролю громадськості за ухваленням рішень органами місцевого самоврядування; відповідно до статей 30, 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій на території Обухівської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 28.01.2016 року №85-06-УІІ, враховуючи рекомендації постійних комісій: з питань соціально-економічного розвитку, благоустрою, комунального господарства та управління комунальною власністю громади; з питань планування, бюджету та фінансів; з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, сім’ї, молоді, спорту та з питань зв’язків з політичними партіями, громадськими організаціями та об’єднаннями громадян; з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, законності та правопорядку; з питань регулювання земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища
ОБУХІВСЬКА МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:
Підтримати петицію №11 від 28.08.2017 року мешканців житлового масиву Лукавиця міста Обухова, про недопущення реалізації проекту забудови земельної ділянки під котеджним містечком "Преображенский" та зміни цільового призначення даної земельної ділянки.

Петицію підписали 121 особа з 100 необхідних.