Підземний/наземний пішохідний перехід нижнє озеро

Пропозиція по улаштуванню підземного/наземного пішохідного переходу по вул. Київській в районі нижнього озера мікрорайону Піщана в м. Обухів.
У вказаному місці проходить автомагістраль з безперервним потоком транспорту - тому безпечний перетин проїзжої частини пішоходами особливо у години пік та святкові дні без загрози життю стає майже неможливим.
У 2016 році була спроба улаштування пішохідного переходу на рівні проїзжої частини - що призвело до зростання кількості аварій у зв'язку з розташуванням переходу на спуску та немолижливістю безпечної зупинки транспортних засобів. Після чого перехід був прибраний з проїзжої частини. Але незважаючи на це велика кількість пішоходів продовжує переходити дорогу у вказаному місці, створюючи аварійні ситуації.
Враховуючи вищенаведене, пропонується улаштувати підземний або наземний пішохідний перехід, що призведе до зменшення кількості аварійних ситуацій на вказаній ділянці.
Прошу підтримати.
користується попитом на перетин прої
Враховуючи потреби пішоходів перейти через проїзжу частину у вказаному місці, особливо у години пік, а також у святкові дні,

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 19 листопада петицію підписали 109 осіб з 100 необхідних.