+ ще 134 громади!

ОСВІТА

З метою організації самостійної роботи учнів із закріплення та поглиблення знань, умінь та навичок на уроках, створення сприятливих умов для формування учнівського колективу та надання кваліфікованої допомоги учням у підготовці до уроків і виконанні домашніх завдань, відповідно до Положення про групу продовженого дня загальноосвітнього навчального закладу, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 05.10.2009 № 1121, просимо відкрити групи продовженого дня в загальноосвітніх навчальних закладах міста Обухова без батьківської плати за рахунок коштів місцевого бюджету.

Розглянувши петицію від 08.11.2017 року № 17 «Організація груп продовженого дня в загальноосвітніх навчальних закладах м. Обухова за рахунок коштів місцевого бюджету» управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради повідомляє, що дана пропозиція включена в проект бюджету на 2018 рік.

Петицію підписали 102 особи з 100 необхідних.