Про зверннення до Верховної Ради України від імені Переяслав-Хмельницької міської ради із вимогою прийняти законопроект 1135-1 «Проект Закону про цивільну зброю і боєприпаси».

ІНШІ

У місті, яке незважаючи на віддаленість від зони бойових дій все ж існують окремі загрози життю та здоров’ю громадян. Зокрема спостерігається збільшення випадків злочинів. На збільшення кількості злочинів також вплинула і недавня амністія злочинців, неправомірні дії яких загрожують життю, здоров’ю та майну громади збільшилося. Враховуючи всі обставини, що складаються в нашій країні, кожен громадянин повинен мати змогу захистити себе, своїх близьких, а в разі загострення агресії зовнішнього ворога – захистити Україну.
Як всі ми знаємо, в Україні немає закону про зброю, але є велика необхідність, враховуючи позитивний досвід розширення прав громадян на збройний самозахист в інших країнах, законодавчого врегулювання обігу зброї та наділення громадян України правом на збройний самозахист, захист власного майна, життя оточуючих, країни.
Закон України «Про цивільну зброю і боєприпаси» (№ 1135-1) повинен стати фундаментом для побудови системи внутрішньої та зовнішньої безпеки та головний інструмент в боротьбі з нелегальним обігом зброї.
Шляхом примусу Верховної Ради України з прискорення прийняття відповідного законопроекту (ініціація звернень місцевих рад до керівництва Держави щодо прийняття відповідного закону ) вже пішла Запорізька обласна рада, Київська міська та обласна ради, Черкаська міська рада, Черкаська обласна рада, Луцька міська рада, Львівська міська рада та рада міста Вараш.
Місцеві ради окремих регіонів вже проголосували за рішення підписати звернення до Верховної Ради України щодо прийняття законопроекту 1135-1 «Проект Закону про цивільну зброю і боєприпаси», і тому ми пропонуємо і Переяслав-Хмельницькій міській раді проголосувати за це звернення.
Просимо Вас звернутись до Верховної Ради України від імені Переяслав-Хмельницької міської ради із вимогою прийняти законопроект 1135-1 «Проект Закону про цивільну зброю і боєприпаси».

Дата створення:

Станом на 22 жовтня петицію підписали 24 особи з 120 необхідних.