Щодо вирішення питання функціонування чергової аптеки

ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

До мене, як до депутата Первомайської міської ради, постійно надходять усні звернення від мешканців міста Первомайський, щодо вирішення питання фукціонування у місті однієї чергової аптеки, як у нічний час, так і у святкові дні.
З метою забезпечення реалізації Конституційного права громадян України та міжнародним стандартом на охорону здоров'я і медичну допомогу, недопущення погіршення ситуації з забезпеченням населення повноцінною та якісною фармацевтичною допомогою прошу Вас вжити заходи щодо вирішення питання відкриття чергової аптеки у місті. Графік роботи даного закладу висвітлити у засобах масової інформації та у разі необхідності скорегувати контроль за торгівлею фармацевтичних засобів у нічний час з правоохоронними органами.

На Вашу електронну петицію від 04.07.2017року, щодо вирішення питання фукціонування у місті однієї чергової аптеки, як у нічний час, так і у святкові дні, виконавчий комітет Первомайської міської ради повідомляє, що чергова аптека в м.Первомайський буде працювати з 01 серпня 2017 року за адресою: м.Первомайський, 1/2 м-н., буд.58.