+ ще 134 громади!

Запровадження стипендії найосвіченішим школярам міста

ОСВІТА

Загалом, у школярів міста, як і в цілому по країні, можна помітити недостатню кількість мотивації до навчання. Крім того, існують діти, які демонструють високі досягнення під час вивчення шкільного матеріалу, проте вони не мають фінансових можливостей для розвитку своїх розумових здібностей (придбання спеціалізованої літератури, відвідування гуртків, секцій, проходження поглиблених курсів, тощо). У майбутньому ця талановита молодь могла б зробити значний внесок у розвиток міста. Як кажуть, "діти - наше майбутнє". Крім того, це допоможе їм зрозуміти, що гроші можливо і потрібно заробляти власним розумом і кропіткою працею.
Тому, з метою мотивування школярів до навчання, збільшення кількості дітей, які демонструють високий рівень освітніх досягнень, створення додаткових можливостей для розвитку їх розумових здібностей, пропоную запровадити стипендію найосвіченішим школярам міста (тим, які отримують найвищі бали з усіх предметів та демонструють бездоганну поведінку). Розмір стипендії може бути і незначним, таким, який місто може собі дозволити, проте цей незначний внесок мешканців міста у освітній і культурний розвиток школярів та їх майбутнє, може принести неабияку користь місту, країні та взагалі світу.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 22 лютого петицію підписали 37 осіб з 100 необхідних.