Про відновлення роботи кінотеатру

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Мені, як мешканцю м.Ромни соромно бачити рядом з адміністративними будовами міської та районної Влади будівлю кінотеатру ,яка все більше занепадає. Мені соромно за ту владу що віддала у свій час тодішній кінотеатр під генделик /бар/, і за нинішню міську Владу яка не виправляє помилок своїх колег, не створює
альтернативи численним ресторанам та барам хоча б одним закладом культури для проведення лозвілля сімї, молоді та дітей.

Дата створення:

Відповідно до статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян», оскільки електронна петиція «Про відновлення роботи кінотеатру» в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на підтримку , її розглянуто як звернення громадян.
Щодо будівлі колишнього кінотеатру, розташованого на площі Івана Кавалерідзе, повідомляємо що це приміщення не перебуває у комунальній власності Роменської міської ради і відповідно використовується власником у його цілях.
У місті функціонує 7 комунальних закладів культури, в т. ч.: 5 бібліотек (з філіями), музична школа, міський будинок культури.
Проте навіть ця мережа дозволяє проводити масові заходи різного жанру і рівня, навіть всеукраїнського.
Для проведення культурного дозвілля сім’ї, молоді та дітей бажано було б розвивати цю мережу, для чого потрібні значні капіталовкладення.
На цей час триває обговорення питання щодо будівництво критого павільйону на стадіоні В. Окіпного з метою забезпечення проведення масових заходів мистецького і спортивного напрямків.

Заступник міського голови І.В. Тетірко

Баляба 5 12 44
Янчук 5 32 92

Станом на 11 грудня петицію підписали 24 особи з 100 необхідних.