Щодо перейменування вулицi Горького на честь Сергiя Самарського

Шановний мiський голове та мiська радо!
Прошу Вас розглянути звернення, щодо перейменування у мiстi Сєвєродонецьк вулицi Горького на честь Сергiя Вiкторовича Самарського.
Максим Горький (Олексiй Пешков) вiдомий як росiйський радянський i пролетарський письменник, товариш i соратник В. I. Ленiна, вiв активну пропаганду соцiалiзму та комунiстичного ладу, оспiвував у лiтературi дiяльнiсть людей, причетних до встановлення тоталiтарного режиму в СРСР, його вождiв, причетних до масових репресiй українського народу, колективiзацiї та голодомору.
Вулицю Горького слiд перейменувати на вулицю Самарського, бо такий громадський дiяч, активiст, патрiот i правдолюб як Сергiй Самарський заслуговує, щоб хочаб посмертно на яйого честь була названа одна з вулиць мiста, яка нинi носить iм`я радянського комунiстичного письменника.
Слiд зазначити, що у багатьох великих мiстах України вулицi, що були названi на честь Максима Горького, були перейменованi на честь українських героїв.
Вулиця в Сєвєродонецьку, яка нинi носить iм`я радянського комунiстичного дiяча i письменника Максима Горького, повинна носити iм`я такої людини, як Сергiй Самарський.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 17 січня петицію підписали 21 особа з 300 необхідних.