Щодо перейменування у мiстi Сєвєродонецьк вулиць Квiткової, Дачної та Соснової

Шановний мiський голове та мiська радо!
Прошу Вас розглянути звернення, щодо перейменування у мiстi Сєвєродонецьк вулиць Квiткової, Дачної та Соснової, якi знаходяться у приватному секторi "Лiкарняне мiстечко".
Я вважаю, що для такого мiста як Сєвєродонецьк, тим бiльше обласного центру Луганської областi, не серйозно та несолiдно мати такi назви. Тому пропоную назвати вище перерахованi вулицi на честь заслужених дiячiв та мешканцiв Сєвєродонецька, який зробили певний внесок в розвиток i розбудову нашого мiста, а саме: вулицю Квiткову перейменувати на честь заслуженого скульптора Валентина Iллiча Пухальского (вулиця Пухальського), вулицю Дачну перейменувати на честь заслуженого будiвника Сєвєродонецька Володимира Венедиктовича Панаiта (вулиця Панаiта), вулицю Соснову перейменувати на честь заслуженого будiвника УРСР , першобудiвника та почесного громадянина мiста Сєвєродонецька Дмитра Яковича Кирьякова (вулиця Кирьякова).
Слiд зауважити, що в мiстi Сєвєродонецьк ранiше вже вiдбувалося перейменування вулиць iз незначущiми назвами на честь заслужених та почесних людей нашого мiста, якi зробили величезний внесок в розвиток i розбудову мiста. Це вулицi Сметанiна (Паркова), Гагарiна (Фабрична), Мирошниченка (Лiкарняна), Богдана Лiщiни (Заводська), Пивоварова (Призаводська), Федоренка (Паризької Комуни) та iнщi.
Такий крок перейменування вулиць iз незначущiми назвами на вулицi, названi на честь заслужених та почесних людей нашого мiста є нiчим iним, як акцiєю вшанування пам`ятi та подвигу наших землякiв, якi працювали заради нашого майбутнього, тому ми повиннi вшанувати їх пам`ять, зберегти її та передати майбутнiм поколiнням.
Цi люди дiйсно заслуговують на велику пошану та вдячнiсть, i вони гiднi того, щоб вулицi нашого мiста (Квiткова, Дачна i Соснова) носили їхнi iмена.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 17 січня петицію підписали 3 особи з 300 необхідних.