Щодо перейменування у мiстi Сєвєродонецьк вулицi Зеленої

Шановний мiський голове та мiська радо!
Прошу Вас розглянути звернення, щодо перейменування у мiстi Сєвєродонецьк вулицi Зеленої, яка знаходиться у приватному секторi "Лiкарняне мiстечко".
Я вважаю, що для такого мiста як Сєвєродонецьк, тим бiльше обласного центру Луганської областi, не серйозно та несолiдно мати таку назву вулицi. Тому пропоную назвати вулицю Зелену на честь Генерал-майора України Олександра Вiталiйовича Радiєвського, який звiльнив мiсто Сєвєродонецьк вiд незаконних озброєних формувань та загинув при звiльненнi мiста Лисичанськ.
Вулицю Зелену, яка є центральною у приватному секторi "Лiкарняне мiстечко", слiд назвати вулицею Радiєвського, тим самим вшанувати пам`ять про героїчний вчинок О. В. Радiєвського.
Слiд зауважити, що в мiстi Лисичанськ мiсцева влада перейменувала одну з вулиць мiста на честь Генерала Олександра Радiєвського. Я вважаю, що в нашому мiстi теж повинна бути вулиця, яка носитеме iм`я визволителя Сєвєродонецька вiд терористiв.
Такий крок перейменування вулицi з незначущою назвою на вулицю, названу на честь Генерал-майора України Олександра Вiталiйовича Радiєвського, який звiльнив мiсто Сєвєродонецьк вiд незаконних озброєних формувань, є нiчим iним, як акцiєю вшанування пам`ятi та подвигу нашого героя, який подарував нам мирне небо, мир та спокiй, тому ми повиннi вшанувати пам`ять про нього, зберегти її та передати майбутнiм поколiнням.
Генерал-майор України Олександр Вiталiйович Радiєвський гiдний того, щоб вулиця нашого мiста (Зелена) носила його iм`я.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 16 січня петицію підписали 2 особи з 300 необхідних.