Посаду має займати професіонал

ІНШІ

Шановні мешканці міста!
Звертаюсь до Вас із проханням підтримати мою петицію, щодо прийняття рішення міської ради про зняття з займаної посади секретаря міської ради Заїки Олени Володимирівни з наступних підстав:
- Згідно до регламенту міської ради на секретаря міської ради покладається організація та контроль за виконанням рішень міської ради. Міською радою протягом виборчого періоду приймається дуже велика кількість рішень. Але, аналізуючи сайт міської ради, можна запевнитися, що секретарем міської ради не проводиться достатня робота з цього питання – жодного звіту про виконання прийнятих рішень не опубліковано. Не дотримання виконання регламенту міської ради підриває авторитет та довіру до міської ради та виконавчого комітету в цілому;
- Також, секретар міської ради – це посадова особа, яка повинна відповідати професійним вимогам, бути толерантною та висококваліфікованою особою, повинна сумлінно виконувати службові обов’язки, проявляти ініціативу і творчі здібності, постійно вдосконалювати організацію своєї роботи. Вона повинна поліпшувати свої уміння, знання і навички відповідно до функцій та завдань займаної посади, висловлюючи свою думку на пленарних засіданнях міської ради, повинна дотримуватись правил етикету, не принижуючи думку інших депутатів, навіть якщо вона навпіл розбігається з її власним мисленням.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 17 грудня петицію підписали 8 осіб з 100 необхідних.