Влаштування тротуару та його освітлення від автобусної зупинки на військовому містечку до новозбудованого будинку за адресою: вул. Я. Мудрого, 69

В зв'язку з тим, що жителі будинку №69 (вул. Я. Мудрого) змушені рухатися безпосередньо по проїжджій частині дороги, яка проходить повз будинок та являється прямим виїздом з міста на трасу, щоразу створюється загроза їх життю, так як швидкість руху транспортних засобів на цій ділянці дороги дещо вищий ніж у межах міста і, крім того, технічний стан та ширина проїжджої частини на даній ділянці не дозволяє безпечно розминутися зустрічному транспорту і, при цьому, безперешкодно оминути пішохода.
Особливого загострення дана проблема набуває в темну пору доби та у дощову погоду, коли видимість пішоходів значно погіршується і, при цьому, оминаючи гразюку розкисших узбіч та калюжі, пішоходи змушені виходити на центр проїжджої частини.

Пропозиція щодо вирішення даної проблеми:
1. Влаштувати тротуар, ширина якого дозволить пішоходам вільно рухатися в зустрічному напрямку (враховуючи можливість зустрічного руху пішоходів з дитячими візками).
2. Влаштувати освітлення даної ділянки дороги.
3. Влаштувати водовідвення з проїжджої дороги уздовж тротуару для запобігання потрапляння пішоходів під бризки калюж.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

« 26 » 05 2016 р. № М/1-п

Максимчук В. М.
м. Славута

Шановний Володимире Михайловичу,

На Вашу електронну петицію по влаштуванню тротуару та його освітленню від автобусної зупинки на військовому містечку до новозбудованого будинку за адресою вул. Ярослава Мудрого, 69, розглянута на черговому засіданні Славутської міської ради, за результатами розгляду прийнято рішення від 29.04.2016 року №13-7/2016 «Про розгляд електронної петиції «Влаштування тротуару та його освітлення від автобусної зупинки на військовому містечку до новозбудованого будинку за адресою: вулиця Ярослава Мудрого, 69» (копія якої додається).
Разом з тим, роботи перераховані Вами в електронній петиції входять до складу проекту реконструкції вулиці Ярослава Мудрого, загальна кошторисна вартість даних робіт складає 29656,708 тис. грн. із загальної вартості на 01,01,2016 року виконано робіт на загальну суму 6128,104. Для того щоб виконати всі перелічені Вами в петиції роботи потрібно близько 4-х млн. грн., на даний час в місцевому бюджеті на реконструкцію вулиці Ярослава Мудрого виділено 900,0 тис. грн.
Одночасно роз’яснюємо, що відповідно до ЗУ «Про звернення громадян» в разі непогодження з даною відповіддю Ви маєте право оскаржити її до Славутського міськрайонного суду.
Додатки на 1-му арк..

Перший заступник
міського голови С. В. Микульський

Станом на 21 листопада петицію підписали 254 особи з 100 необхідних.