Єдина система

Стимуляция горожан к энергосбережению 6 27
Тема звернення Підписали Залишилось
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Дорога на Мекшуновку

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ФОМІЧЕВ ЮРІЙ КИРИЛОВИЧ

Шановний Олександре Леонідовичу!
На електронну петицію, розміщену на веб-сайті Єдиної системи місцевих електронних петицій 08.03.2016 (прийнята на розгляд 06.06.2016 вх. №05-08/11) щодо обмеження руху великовагового транспорту на дорозі Славутич-Мекшунівка повідомляємо про таке.
Відповідно до п.7 ст. 20 Закону України «Про автомобільні дороги» органи місцевого самоврядування мають право обмежувати або забороняти рух транспортних засобів, навантаження на вісь, загальна маса або габарити яких перевищують норми, визначені для них державними стандартами.
Відповідно до ст.5 Закону України «Про дорожній рух», статті 12 Закону України «Про автомобільні дороги», на виконання листа Київської обласної державної адміністрації від 27.05.2016 №11-24/12817 щодо дії розпорядження голови Київської обласної державної адміністрації від 18.05.2013 №191 «Про заходи із збереження доріг загального користування в Київській області на період температури повітря понад 28С», готується рішення виконавчого комітету Славутицької міської ради щодо обмеження руху великовагового транспорту загальною вагою понад 24 т і навантаженням на вісь більше 7т, у разі підвищення температурних показників більше ніж 28С, з 10 години до 22 години включно, із встановленням відповідних дорожніх знаків на дорогах Славутич-Якір, Славутич - Мекшунівка.
Контроль за дотриманням встановлюваних обмежень покладається на Головного управління Національної поліції у Київській області.

Станом на 28 квітня надано відповідь на 11 петицій Переглянути