+ ще 134 громади!

Ремонт дорожнього покриття на залізничному переїзді.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Небайдужі громадяни міста Слов’янськ та гості нашого міста вимагають провести ремонт дороги на залізничному переїзді в районі Новосодівської площадки. Цім залізничнім переїздом прямують вантажні автомобілі, зокрема на митний пост «Слов’янськ», для проведення оформлення вантажів які належать як підприємствам нашого міста, так і підприємствам інших регіонів нашої країни. А також на митний пост заїжджають вантажні автомобілі з багатьох зарубіжних країн. При перетинанні вказаного переїзду, на якому практично відсутнє дорожнє покриття, вантажні автомобілі неодноразово були пошкоджені. А також виникали аварійно-небезпечні ситуації коли автомобілі, потрапивши колесами у вирви, застрягали на діючому залізничному переїзді та не мали можливості рушити далі, якщо б на той момент цім переїздом прямував залізничний транспорт це спричинило би зіткнення, що призвело б до травмування водія та пошкодження автомобіля. Вимагаємо відремонтувати дану ділянку дороги. Це дуже важливо як для безпеки руху через залізничний переїзд, так и для іміджу нашого міста перед зарубіжними партнерами.

Дата створення:

Станом на 22 лютого петицію підписали 69 осіб з 250 необхідних.