+ ще 134 громади!

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

В коммунальной собственности города Славянск с 2001 года находится детский лагерь « Лесная сказка». Ежегодно с мая по сентябрь в нем оздоравливаются дети из школы-интернат № 1, дети из малообеспеченных семей и спортсмены СК «Беркут». Это единственное место, где дети г. Славянска могут по доступным ценам отдыхать. Сегодня собственность территориальной громады хотят отдать в областную собственность под школу олимпийского резерва безвозмездно. Т.е. вместо оздоровления наших детей, там будут заниматься спортсмены олимпийского уровня. И право на оздоровление в этом лагере у простых детей больше не будет никогда. В г. Святогорске и г. Лиман достаточно находится других лагерей, почему именно наш??? Потому, что некому заступиться за наших детей?!!

Мы требуем оставить детский оздоровительный лагерь «Лесная сказка» в городской собственности, найти инвесторов для его полной реконструкции и дать возможность городу иметь свой детский оздоровительный лагерь!!!

Гр. Гаражі К.А.

Шановна Ксеніє Анатоліївно!

На Вашу електронну петицію «Требуем оставить детский оздоровительный лагерь «Лесная сказка» в городской собственности», яка набрала необхідну кількість підписів, Слов’янська міська рада повідомляє наступне:
у відповідності до п.18 Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Слов’янській міський раді, затвердженому рішенням Слов’янської міської ради від 15.02.2017 № 12-ХХ-7, відбулось спільне засідання постійних комісій з питань комунальної власності та міського господарства та з питань охорони здоров’я, освіти, соціальної та молодіжної політики, до порядку денного якого було включено розгляд Вашої петиції. За результатами обговорення Ваша електронна петиція депутатами не підтримана. Відділу освіти Слов’янської міської ради надане доручення підготувати проект рішення міської ради щодо не підтримки Вашої петиції, розгляд якого відбудеться на сесії Слов’янської міської ради у березні 2018 року.
Ми дуже вдячні Вам за стійку громадянську позицію у цьому питанні, та запевняємо Вас, що Слов’янська міська рада виконає свої обов’язки щодо конституційного права на оздоровлення та змістовне дозвілля дітей які потребують соціальної підтримки.

Міський голова В.М.Лях

Рубльовський І.М. 35120