Єдина система

Встановити пристрої примусового зниження швидкості "лежачий поліцейський" 47 80
Встановити пристрої примусового зниження швидкості "лежачий поліцейський" 47 80
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Про заборону безсистемних та неконтрольованих зборів коштів з батьків учнів ЗОШ і ДНЗ

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

МЕЛЬНИЧУК МИКОЛА СТЕПАНОВИЧ

На Вашу петицію щодо заборони безсистемних та неконтрольованих зборів коштів з батьків учнів ЗОШ і ДНЗ виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради повідомляє наступну інформацію.
На даний час усі заклади освіти міста листом начальника управління освіти Старокостянтинівської міської ради №01-20/579/2016 від 06.06.2016 року належним чином проінформовані про чинне законодавство яке регулює порядок отримання благодійних (добровільних) внесків і пожертв від юридичних та фізичних осіб закладами освіти міста. Також начальником управління освіти видано наказ №16 від 24.06.2016 року «Про впорядкування фінансово- господарської діяльності загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів міста» яким директорам та завідуючим закладів освіти міста категорично заборонено збір коштів з батьків учнів загальноосвітніх та вихованців дошкільних навчальних закладів для забезпечення видатків з поточного ремонту та утримання загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів. Крім цього зобов’язано забезпечити розміщення на сайтах та в загальнодоступних місцях у навчальних закладах інформацію про надходження та використання коштів на утримання та розвиток матеріально-технічної бази загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів та звітування не рідше 2-х разів на рік керівників закладів освіти перед радами загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, громадськістю про використання,коштів, що надійшли в заклади.

Станом на 25 травня надано відповідь на 3 петиції Переглянути