Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Як працює єдина система місцевих петицій?

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

+ Створити петицію

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Встановити пристрої примусового зниження швидкості "лежачий поліцейський"

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

МЕЛЬНИЧУК МИКОЛА СТЕПАНОВИЧ

ГО «Старокостянтинів
небайдужий»
snb@starkonnb.info

На Вашу петицію щодо встановлення пристроїв примусового зниження швидкості «лежачий поліцейський» виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради повідомляє наступну інформацію.
Виконавчим комітетом міської ради прийнято рішення від 13.04.2017 року № 118 «Про схвалення проекту Програми «Підвищення безпеки дорожнього руху в м. Старокостянтинів на 2017-2019 роки». Даним рішенням передбачено рекомендувати сесії міської ради затвердити Програму «Підвищення безпеки дорожнього руху в м. Старокостянтинів на 2017-2019 роки».
Даною програмою передбачено завдання і заходи щодо підвищення рівня безпеки дорожнього руху в м. Старокостянтинів, зокрема у п. IV «Підвищення рівня інформаційно-технічного забезпечення у сфері безпеки дорожнього руху» передбачено встановлення спеціальних пристроїв для примусового зниження швидкості транспортних засобів по вулиці Острозького поблизу магазинів «Мурманський» і «Вишенька», чого і стосується Ваша петиція.
На розгляд 20-ї сесії міської ради виносився проект рішення «Про затвердження Програми підвищення безпеки дорожнього руху в м. Старокостянтинів на 2017-2019 роки» але дане питання було зняте з розгляду на доопрацювання.
Підготовлений проект рішення з даного питання буде винесено на розгляд міської ради.

Перший заступник
міського голови В. Богачук