+ ще 134 громади!

Облаштування сучасного багатофункціонального спортивного майданчика для розвитку школярів Стрийської ЗШ І-ІІІ ст. №1 та активного відпочинку мешканців мікрорайону

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Ми, учні Стрийської ЗШ І-ІІІ ст. №1, просимо керівництво міста облаштувати багатофункціональний спортивний майданчик та міні-поля для футболу та баскетболу для проведення занять з фізичної культури на свіжому повітрі, спортивно-фізкультурного дозвілля мешканців мікрорайону. Наша мета: зміцнити здоров'я дітей, підвищити інтерес до занять спортом, активного проведення часу на свіжому повітрі, відмова від шкідливих звичок та комп'ютерної залежності. Сучасні спортивні споруди на базі школи будуть легкодоступні для різних верств населення, передусім малозабезпеченого.

Виконавчий комітет Стрийської міської ради розглянув електронну петицію №16 від 08.12.2017р. і повідомляє, що в облаштуванні багатофункціонального спортивного майданчика та міні-поля для футболу та баскетболу на території СЗШ №1 немає необхідності, оскільки у поточному році облаштовано спортивний майданчик зі штучним покриттям на території СЗШ №7, на що використано значні капіталовкладення. Тут можна проводити спортивно-фізкультурне оздоровлення мешканців мікрорайону.
  Додатково інформуємо, що у 2017 році виготовлено проектно-кошторисну документацію на будівництво майданчика для пляжного волейболу на території СЗШ №10. Роботи планується розпочати у 2018 році.
  Директору СЗШ №1 Суховерській М. М. рекомендовано взяти участь в обласному конкурсі мікропроектів місцевого розвитку у Львівській області, реєстрація яких розпочата 11.12.2017р. і триватиме до 02.02.2018 року.

З повагою,
заступник міського голови
Роман Волинець

Петицію підписали 163 особи з 150 необхідних.