Єдина система

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 82 громади!
Установка скамеек со спинками на центральных улицах города 250 0
Вимагаємо від СМР звернутись до ПАТ Суми Газ щодо надання, БЕЗКОШТОВНО, дозволів і технічної документації для встановлення індивідуальних РОТОРНИХ лічільників газу 214 56
Установка пандуса на входе в парк им.Кожедуба 198 14
Облаштування громадського простору та реорганізація дорожнього руху на перехресті вул. Кооперативної та Покровської площі. 196 59
Освещение на объездной по улице Интернационалистов. 181 39
Створення системи водяних завіс на сонячній енергії. 179 3
Установка пешеходного заграждения за мостом на проспекте Шевченко 160 14
Новые удобные и современные остановки. 152 60
Дублирующий светофор на перекрестке улиц Леваневского/Горького 148 17
Решение проблемы долгостроя ледового дворца в г. Сумы 136 33
Пункт прийому пластикових виробів 110 67
Про снос памятника сахару на Покровской площади 104 61
Сделать в Сумах полосы для общественного транспорта 89 61
Очистити вулицю Соборну від голубів 60 74
Реконструкція проїзжої частини проспектів: Курський , Михайла Лушпи, Тараса Шевченка та вулиці Харківська з виводом двох центральних полос зустрічного руху з території проїзжої частини... 58 73
Розробити проекти реконструкції проїзжої частини вулиць, та зупинкових комплексів м. Суми за допомогою новітніх матеріалів ГЕОТЕКСТИЛЬ ,ГЕОСІТКА ТА ГЕОРЕШІТКА , що дозволить уникнути деформації . 55 73
Ограждение вдоль дороги и контроль пешеходов возле районного автовокзала на ул. Первомайская 54 66
Заборонити зовнішню рекламу на бортах тролейбусів 47 82
Про встановлення пішохідного світлофора, працюючого разом з основним на прехресті вул. Героїв Сумщини та Покровської площі 46 70
Счётчик на газ всем!!! 39 63
Облаштування зупинки. 19 88
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Легалізація службової розвозки КП «Електроавтотранс» як нічний громадський транспорт 269 19 вересня 4
Про залишення функціонування пішохідного переходу між ТЦ «Київ» і Макдональдс 281 19 вересня 4
Про встановлення світлофора на перехресті вулиці Г. Кондратьєва та поворотом на вулицю Лебединська, біля Обласної дитячої стоматологічної лікарні 251 9 вересня 0
Привести до ладу зовнішній вигляд універмагу "Київ" 315 9 вересня 0
Очистка водных артерий нашего города 263 9 вересня 0

Станом на 29 вересня усього прийнято до розгляду 6 петицій Переглянути

Остання відповідь

Заборонити та жорстко котролювати наявність транспорту в парках, зонах відпочинку та інших місцях масового скупчення людей

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ЛИСЕНКО ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

За результатами детального розгляду профільним структурним підрозділом Сумської міської ради електронної петиції: «Заборонити та жорсткого контролювати наявність транспорту в парках, зонах відпочинку та інших місцях масового скупчення людей» повідомляємо наступне.

Зібрана кількість підписів під поданою Вами петицією, а також окремі звернення громадян міста, що надходять на адресу міської влади з аналогічних проблем, в черговий раз підтверджують нагальність та гостроту піднятого питання.

Наразі підготовлено проект розпорядження міського голови щодо створення робочої групи за Вашою участю, як автора електронної петиції, представників департаменту інфраструктури міста, управління «Інспекція з благоустрою міста Суми», КП «Зеленбуд» управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради», а також Управління патрульної поліції в м. Суми з метою детального опрацювання піднятих в петиції питань та прийняття узгодженого рішення.

Для налагодження більш тісної співпраці в ході підготовки першого засідання Робочої групи, просимо Вас надіслати нам електронною поштою контактний номер свого телефону, або ж зателефонувати за №№ 700-510, 700-519.

Секретар міської ради А.В. Баранов

Станом на 29 вересня надано відповідь на 47 петицій Переглянути