+ ще 134 громади!

прохання навести лад у громадських перевезеннях

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Пропонуємо ОРГАНІЗУВАТИ рух тролейбусів за маршрутом: Хіммістечко – Аеропорт, оскільки Хіммістечко мікрорайон дуже заселений, за цим напрямком курсує єдине маршрутне таксі – № 4, яке завжди переповнене.
Варто взяти також до уваги те, що за цим маршрутом знаходяться такі важливі об’єкти: школи, центр міста, Банківська академія, обласне управління Національної поліції, Будівельний коледж, завод «Горобина», Центральна міська лікарня і травмпункт, Міська лікарня №5, міська стоматологічна лікарня, Кадетський корпус, військкомат, Дитяча стоматологічна поліклініка, СНАУ та ін. Особливо важко добиратися на роботу в години «пік». Тому, пасажири, щоранку, здійснюють «подвиги», штурмуючи свій транспорт. Проте за бортом залишається багато людей, які змушені запізнюватися на роботу. Впевнені, що тролейбус зміг би значно розвантажити наплив пасажирів на маршрутку і допоміг би сумчанам вчасно добиратися до роботи, в навчальні та лікувальні заклади. Також, прошу взяти до уваги, що на напрямку ЦУМ-Аеропорт в часи "пік" з міського транспорту курсує лише два тролейбуси і два автобуси, що в часі дає дуже великі проміжки, які особливо відчуваються взимку.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 22 лютого петицію підписали 195 осіб з 250 необхідних.