+ ще 134 громади!

Звернути увагу на футбол у місті Суми, а конкретніше на футбольний клуб "Суми"

ІНШІ

Останнім часом ситуація з ПФК "Суми" склалася така що команда проводить тренувальні зборі у Київській області, в зв'язку з тим що у місті немає тренувальної бази, також е загроза того що домашні матчі наша команда не буде проводити у місті Суми, а будуть вони проходити деінде, по тій причині що домашній стадіон "Ювілейний" встановив непомірну суму за проведення одного матчу! Також коли наш футбольний клуб опинився у скрутному становищі йому допомагали хто завгодно інвестори з міста Ромни (Сумської області) потім інвестори з міста Київ, від влади Сум допомоги та підтримки не було, у зв'язку з чим у вболівальників нашої рідної команди ПФК "Суми" склалося таке враження що владі не потрібен сумський футбол у нашому місті.
Вихід із цієї ситуації бачимо таким:
1. Звернути увагу на місцевий футбол,
2.Побудувати тренувальну футбольну базу для підтримки команди.
3.Допомогти у вирішенні питання про ігри на домашньому стадіоні "Ювілейний" , аби команда не переїхала з міста,
4.Усіляко допомагати та підтримувати футбол у місті що дозволить як допомогти команді досягти великих висот, а також дозволить виховати здорове покоління молоді!

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 19 лютого петицію підписали 74 особи з 250 необхідних.