Оптимізувати пішохідний рух між макдональдсом і ун.Київ

Пішохідний перехід, що між універмагом Київ і макдональдсом є небезечним як для пішоходів, так і створює небезпеку ДТП для водіїв. Невпинний нерегульований рух пішоходів фактично не дає можливості перетнути пішохідний перехід без порушення ПДД (ненадання дороги пішоходу, якщо він ступив на зебру). Ця проблема також в наслідку, провокує бокові і фронтальні зіткнення між авто (навіть за участю поліції), а також наїзди на пішоходів, котрі перетинаючи цей перехід, (котрого на 8-ми полосній дорозі згідно з нормативами будівництва бути не може(!!!)) фактично грають в російську рулетку!
Установка світлофора, чи припіднятий перехід (котрого тут за тими ж самими нормами бути не може в принципі), не тільки усугубить ситуацію!

Вирішення проблеми елементарне, перенести перехід на 30 метрів, до перехрестя наб.р.Стрілки -покровська площа. Тим самим: відстань до зупинки для пішоходів не зміниться, перехід буде регульованим, нормалізується рух автомобілів, небезпека наїзду на пішоходів зникне.
Для реалізації цього проєкту буде достатньо демонтувати 2-3 мафи, (котрі доречі згідно з повідомленнями ЗМІ, будувались свого часу без дозвільних документів).

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 18 листопада петицію підписали 291 особа з 250 необхідних.