Збільшити кількість громадського транспорту на маршруті вул. Героїв крут- залізничний вокзал- вул. Ковпака!

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Враховуючи кількість лікувальних закладів, що розташовані у районі кінцевої зупинки по вул. Ковпака (Сумська обласна дитяча клінічна лікарня, Сумська обласна клінічна лікарня, Сумський обласний діагностичний центр, Сумський обласний кардіологічний диспансер, Сумський обласний клінічний госпіталь ветеранів війни), для забезпечення можливості працівникам закладів та мешканцям міста та області дістатися до лікувальних закладів необхідно збільшити кількість громадського транспорту та розробити додатковий маршрут. Особливо зранку неможливо виїхати з таких зупинок, як Епіцентр, Стоматполіклініка, Залізничний вокзал, 18 школа. Після переїзду Сумської обласної клінічної лікарні за адресою вул. Ковпака, 18, проблема стала ще більш актуальною. Шановна владо! Зверніть будь ласка увагу на проблеми та прохання мешканців міста. Прошу провести вивчення РЕАЛЬНОГО пасажиропотоку на маршрутах № 2 та № 59, особливо в час пік, переглянути схеми пасажирських перевезень по м. Суми, враховуючи думку не лише перевізників, а й мешканців міста та встановити оптимальну кількість транспорту на вищезазначеному маршруті для забезпечення можливості мешканцям міста дістатися до роботи, а хворим до лікувальних закладів для отримання консультації або лікування.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 23 лютого петицію підписали 159 осіб з 250 необхідних.