Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

НАДАЛ СЕРГІЙ ВІТАЛІЙОВИЧ

Бойко К.М.

Петиція від 08.01.2017р. «Перейменувати вулицю Макаренка в Тернополі на честь загиблого добровольця Віктора Стефановича», яка набрала необхідну кількість голосів розглянута.
За результатами розгляду повідомляємо наступне.
Відповідно до Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» визначано підстави та порядок присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій.
Станом на даний час в сформованій житловій забудові міста з існуючими найменуваннями вулиць, прийняття рішення про перейменування однієї з вулиць створить значний об’єм зміни документів у мешканців даної вулиці.
Додатково повідомляємо, що розробникам детальних планів територій житлових мікрорайонів міста Тернополя буде запропоновано врахувати пропозицію стосовно найменування однієї із проектних вулиць іменем Віктора Стефановича.

Заступник міського голови з питань
діяльності виконавчих органів ради Остапчук В.О.

Бесага Василь Йосипович, 40-41-45

Станом на 21 лютого надано відповідь на 79 петицій Переглянути