Пішохідна доріжка перед жіночою консультацією №2 (на бамі)

На даний момент при виході з жіночої консультації (на бамі) в сторону стоянки автомобілів веде заасфальтована доріжка (фото 1). Вона тягнеться лише до огорожі і хвіртки (фото 2), далі від огорожі до стоянки (близько 15 метрів) відсутня доріжка для пішоходів і в дощову та мокру погоду ця частина перетворюється на болото, через яке приходиться переходити, щоб дійти до машини. В жіночу консультацію з автомобільної стоянки необхідно знову ж таки пройти через це болото і потім його ж розносити по всьому приміщенні (іноді навіть бахіли безсилі). «Догадливі» громадяни зробили вже кілька «дірок» в огорожі лікарні, щоб не долати цю «перешкоду», чим завдають значної шкоди газону парку лікарні.
Прохання до місцевої влади – зробити хоча би вузеньку пішохідну доріжку із твердим покриттям (лінії на фото 3) від стоянки автомобілів (що перед 2-ю міською лікарнею) до хвіртки перед жіночою консультацією. Це б значно полегшило вагітним перехід, а також дозволило б приходити у чистому взутті.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 18 січня петицію підписали 26 осіб з 300 необхідних.