Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Як працює єдина система місцевих петицій?

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

+ Створити петицію

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Відновити безперешкодний пішохідний рух по набережній Трускавецького водосховища

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

КУЛЬЧИНСЬКИЙ АНДРІЙ БОГДАНОВИЧ

У відповідь на Вашу електронну петицію щодо відновлення безперешкодного руху по набережній Трускавецького водосховища повідомляємо наступне.
Питне водосховище на р. Воротище є резервним джерелом водопостачання для м.Трускавець. Відповідно до вимог законодавства у сфері охорони водойм, навколо озера встановлена зона санітарної охорони.
Дане водосховище включає в себе комплекс споруд в тому числі і ті, які є об’єктами підвищеної небезпеки, зокрема берегоукріплюючі споруди, переливний лоток, водозабірні споруди, дамба та інші. Згідно постанови КМУ №2024 від 18.12.1998р. «Про правовий режим зон санітарної охорони водних об’єктів» в першому поясі зони санітарної охорони забороняється перебування сторонніх осіб та ведення господарської діяльності, відповідно, з метою забезпечення охорони водойми навколо неї встановлено огорожу та попереджувальні знаки.
Додатково інформуємо, що для належного забезпечення охорони водного об’єкту та покращення його естетичного вигляду Трускавецькою міською радою прийнято рішення про виділення коштів, в сумі 300,0 тис. грн. для проведення робіт по реконструкції огорожі питного водосховища, з подальшим відкриттям дамби для вільного проходу.

Станом на 29 травня надано відповідь на 2 петиції Переглянути