Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 134 громади!

Як працює єдина система місцевих петицій?

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

+ Створити петицію

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Дозволити організацію літнього відпочинку, культурно масових заходів та підприємницьку діяльність на міській набережній, згідно чиного законодавства України 115 22 січня 0
Врегулювати популяцію безхатніх тварин в м. Українка 110 6 березня 0
Заборонити продаж спиртних напоїв у тимчасових наметах на набережній м. Українки 109 25 квітня 0

Станом на 23 лютого усього прийнято до розгляду 3 петиції Переглянути

Остання відповідь

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

КОЗИРЄВ ПАВЛО ГЕНРИХОВІЧ

Виконавчим комітетом Української міської ради було розглянуто електронну петицію "Проти забудови набережної міста Українки багатоповерховим готелем та капітальними спорудами для торгівлі" та підготовлено на розгляд 38-ї сесії Української міської ради проект рішення:

***

УКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
тридцять восьма (позачергова) сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

22 лютого 2018 р. м. Українка
Про розгляд петиції «Проти забудови
набережної міста Українки багатоповерховим
готелем та капітальними спорудами для торгівлі»

Розглянувши петицію «Проти забудови набережної міста Українки багатоповерховим готелем та капітальними спорудами для торгівлі», автором, якої є гр. Теличко Неллі Олександрівна, взявши до уваги рішення 20 сесії Української міської ради сьомого скликання №282 від 14 липня 2016р. «Про розроблення детального плану території міської набережної в м. Українка Обухівського району Київської області», рішення виконавчого комітету Української міської ради №13 від 25 січня 2018р. «Про проведення громадських слухань містобудівної документації – «Детального плану території міської набережної в м. Українка Обухівського району Київської області», керуючись ст. 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ДБН 360-92**, Порядком проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України N 555 від 25 травня 2011 р., ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”

УКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА

Взяти до уваги петицію «Проти забудови набережної міста Українки багатоповерховим готелем та капітальними спорудами для торгівлі».

Роз’яснити автору петиції гр. Теличко Неллі Олександрівні про можливість подати обґрунтовані, в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, будівельних норм, державних стандартів і правил пропозиції у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань до виконавчого комітету Української міської ради до 02.03.2018 року.

Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань будівництва, транспорту, зв’язку, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища і заступників міського голови згідно з розподілом обов’язків.

Секретар міської ради К.В. Проценко

***

Рекомендуємо автору петиції подати обґрунтовані, в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, будівельних норм, державних стандартів і правил пропозиції у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань до виконавчого комітету Української міської ради до 02.03.2018 року.

Станом на 23 лютого надано відповідь на 9 петицій Переглянути