+ ще 134 громади!

Проти забудови набережної міста Українки багатоповерховим готелем та капітальними спорудами для торгівлі

Нещодавно в нашому місті відбулось обговорення детального плану території набережної. Набережна є історичним місцем відпочинку жителів міста, головним місцем для проведення загальних заходів та єдиною незабудованою територією міста. Детальний план території визначає, як буде виглядати це місце загального відпочинку в майбутньому .
Проект детального плану території, який проходив обговорення, включає в себе об’єкти, які спаплюжать естетичний вигляд набережної і назавжди нівелюють її історичне значення. Це багатоповерховий готель, капітальні споруди для торгівлі на площах перед будинком культури і МАФИ. Готель закриє вид на Дніпро багатьом жителям Дніпровського проспекту. МАФИ не повинні бути на набережній ні у якому вигляді. А площі напроти будинку культури мають залишатися вільними для вільного використання та відпочинку жителями м. Українки!
Отже, запропонований проект детального плану території набережної в такому вигляді є неприйнятним та неприпустимим.
Тому вимагаємо від міської влади внести зміни до проекту, вилучивши з нього багатоповерховий готель, всі МАФИ та всі капітальні будівлі на площах перед будинком культури ( нижній та верхній ).

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 19 лютого петицію підписали 97 осіб з 100 необхідних.