+ ще 134 громади!

Освітлення по вул. Тракторній (№ 18-34)

На даний час існує проблема повної відсутності освітлення частини вулиці Тракторної від будинку №18 до №34. Ця частина вулиці знаходиться осторонь основної частини вулиці за міським кладовищем. В темний час доби прохід цим участком є небезпечним як для дітей що повертаються зі школи так и пересічних пішоходів. Оскільки на цій ділянці відсутне асфальтне покриття і кладовище не мае огорожі від пріватного сектору що також не є допустимим.
Таким чином, через цю петицію звертаемось до виконавчого комітету Васильківської міської ради з вимогою встановити осітлення по вул. Тракторній від буд. №18 по №34 для підвищення безпеки горомадян що проживають на цій частині вулиці, та інших пересічних пішоходів що йдуть від кінцевої автобусної зупинки по вул. Володимирській до багатоповерхових будинків що знаходяться на початку вул. Тракторної у вечірній час.
Також звертаю увагу виконавчого комітету Васильківської міської ради на той фак що в літку 2017 року було частково зруйновано тротуар по вул Тракторній від буд. №1 до №9А під час прокладання комунікацій підприемством "ВК Система". Потрібно негайно відновити асфальтового покриття оскільки це єдиний тротуар на цій ділянці вулиці.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 19 лютого петицію підписали 85 осіб з 100 необхідних.