+ ще 134 громади!

Прокладання асфальтового покриття по вулиці Матросова

На вулиці Матросова багато дітей ідуть з ранку до школи. Два автобуси що їдуть з ранку до центра заповнені не дітьми а більш дорослими. А пішки шдти по вулиці матросова ноги можна зламати. Прошу розглянути петицію про асфальтування вулиці Матросова.

Віннік Ю.І.

Шановний Юрію Ігоровичу!

Відповідно до ст. 40 Конституції України, ст.231 Закону України «Про звернення громадян», Положення про Порядок розгляду електронної петиції, адресованої Васильківській міській раді затвердженого рішенням Васильківської міської ради від 29.09.2017 № 05.09-30, розглянуто ініційовану Вами та підтриману мешканцями міста Василькова електронну петицію щодо прокладання асфальтного покриття по вулиці Матросова, яку підтримали 101 громадянин.
07 лютого 2018 року на засіданні постійної депутатської комісії Васильківської міської ради VII скликання з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та реклами було розглянуто питання прокладання асфальтного покриття по вулиці Матросова в місті Василькові.
Комісією підтримано електронну петицію та рекомендовано комунальному підприємству «ККП м. Василькова» розробити графік ремонту асфальтного покриття зазначених дорожніх об’єктів з примірним кошторисним розрахунком та визначенням пріоритетності, винести питання затвердження графіку ремонту доріг на розгляд засідання сесії Васильківської міської ради. Проводити капітальні ремонти доріг відповідно до затвердженого графіку та при наявності фінансового ресурсу.

Дякую всім, хто долучився до цієї петиції, за небайдужу громадянську позицію.

З повагою

Міський голова В. Сабадаш

Петицію підписали 102 особи з 100 необхідних.