Про встановлення вуличного освітлення по вул. І.Мазепи - для безпеки дітей по дорозі до школи

Після руйнування в жовтні 2016 р. ЗОШ №6 м.Василькова, частина учнів школи №6 вимушені були перевестись до ЗОШ №3 (вул. Шевченка, 46), частина учнів в даний час навчаються в приміщенні ДНЗ №4 (Васильків, вул. Тімірязєва, 24-а).
Дорога до обох цих навчальних закладах пролягає по вул. І.Мазепи. Саме цією вулицею діти йдуть до навчальних закладів та повертаються до дому після навчання. Вулиця І.Мазепи має дві гілки. По одній пролягає шлях до ЗОШ №3, по другій - до ДНЗ №4.
На даний час існує проблема - недостатнє освітлення обох гілок вулиці І.Мазепи, що може нести небезпеку життю та здоров’ю учнів, які йдуть до школи та повертаються додому в темний час доби. Частина вулиці І.Мазепи зовсім не обладнана світильниками, частина - обладнана світильниками, які не працюють.
Окрім того шлях до ЗОШ №3 пролягає повз кладовище, біля якого зовсім відсутнє освітлення.
Таким чином, через цю петицію звертаємось до виконавчого комітету Васильківської міської ради з вимогою в найкоротший термін встановити по вул. І.Мазепи сучасне освітлення для безпеки учнів по дорозі до навчальних закладів та при поверненні додому після навчання.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 17 грудня петицію підписали 96 осіб з 100 необхідних.