+ ще 134 громади!

Дитячий майданчик для дітей по вул.Дніпрельстан

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Я, Скора Ірина Миколаївна, звертаюся від імені всіх дітей та батьків вулиці Дніпрельстан, з величезним проханням встановити на нашій вулиці дитячий ігровий майданчик.
Прошу не бути байдужими до потреб дітей.
Вулиця у нас дуже велика і на ній проживає багато дітей різного віку, (як маленьких, так і школярі). Їм нічим зайнятись (особливо влітку), вони просто "тиняються" по вулиці без справи, потрапляють в сумнівні компанії. У зв'язку з відсутністю ігрових майданчиків, діти стали не комунікабельними, не вміють грати один з одним. Адже єдиний майданчик,на який можна повести дітей, знаходиться в центрі міста Васильків.
Я розумію, що в країні зараз не найкращі часи, але дуже прошу, Вас, створити для дітей казку, подарувати їм щасливе дитинство, радість, усмішки на маленьких обличчях наших дітей - майбутнього нашої країни! Адже в нашому місті восени було встановлено чимало дитячих майданчиків по різних вулицях.
Тому прошу розглянути моє звернення , та встановити все ж таки на нашій вулиці безпечний сучасний ігровий дитячий майданчик.
Сподіваюсь на розуміння, допомогу та участь у вирішенні проблем нашої вулиці!
Дякую за увагу та допомогу!

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 19 лютого петицію підписали 50 осіб з 100 необхідних.