Будівництво пам'ятника Степану Бандері

Пропоную побудувати пам'ятник Степану Бандері – Провіднику української нації. Гасло «Слава Україні», автором якого є Бандера, стало гаслом всієї країни. Бандера боровся за самостійну і незалежну Україну і на мою думку, заслуговує на пам’ятник у нашому місті. Пропоную підтримати мою петицію, ворогам української нації на зло.

Вашу петицію. щодо встановлення пам’ятника Степану Бандері у м. Вінниці опрацьовано.
За результатами опрацювання інформую.
Дякуємо Вам за активну громадську позицію.
Процедура встановлення у місті пам’ятника Степану Бандері повинна відповідати вимогам Порядку спорудження (створення) пам’ятників і монументів (затверджений Наказом Держбуду України 30.11.2004 № 231/806, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 15 грудня 2004 р. за № 1588/10187). Клопотання про спорудження пам’ятників місцевого значення порушуються перед місцевими органами виконавчої влади підприємствами, установами, організаціями та об’єднаннями громадян, до вказаного клопотання додаються обґрунтування доцільності спорудження пам’ятника з відповідним висновком управління культури обласної державної адміністрації, погодження з органом місцевого самоврядування місця встановлення з врахуванням генерального плану населеного пункту, іншої містобудівної документації, планування та забудови, фінансово-економічне обґрунтування вартості спорудження (створення) пам'ятника (монумента), зазначення джерел фінансування.

Петицію підписали 62 особи з 350 необхідних.