Створити муніципальний притулок для тварин

ІНШІ

На вулицях міста повно безпритульних тварин, переважно собак. Деякі з тварин можуть становити небезпеку для людей, деякі земерзають під час морозу, гинуть від голоду, під колесами транспорту. Періодично комунальні служби вирішують "проблему" шляхом негуманного отруєння, яке час від часу спостерігають жителі та гості міста. Створення притулку для тварин який фінансувався б місцевим бюджетом було б суттєвим кроком у майбутнє, та вагомим доповненням дійсно "ЄВРОПЕЙСЬКОГО" міста, з небайдужими, свідомими та відповідальними громадянами.

Ваша електронна петиція, на сайт міської ради щодо будівництва муніципального притулку розглянута, виконавчим комітетом Вінницької міської ради.
Доля безпритульних тварин турбує всі верстви населення. Це питання є надзвичайно важливим та потребує адекватного вирішення.
Повідомляю, що в бюджетом на 2016р передбачені кошти на створення сучасного муніципального притулку для тварин, європейського типу на 130 вольєрів. Для цих цілей вже виділена земельна ділянка в межах міста, розроблена проектно-кошторисна документація.
Початок будівництва планується навесні 2016р.
Дякуємо за небайдужість до існуючих проблем міста та гуманне ставлення до безпритульних тварин.