Підземний перехід на перехресті вулиць Коцюбинського та Привокзальна

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Усім вінничанам відомо про постійні транспортні простої по вул.Коцюбинського та вул. Привокзальна в напрямку залізничного вокзалу. Однією з причин "пробок " є перехрестя з клумбою, де пішоходи хаосно переходять дорогу і тим самим затримують транспорт і створюють небезбеку для себе і водіїв. Варіантом часткового вирішення проблеми вважаю будівництво пішохідного переходу (на всі чотири сторони перехрестя).

Ваша електронна петиція на сайт міської ради, щодо влаштування підземного переходу на перехресті вулиць Коцюбинського та Привокзальна, опрацьована.
Інформуємо, що відповідно до рішення міської ради від 01.02.2013 №1140 (Про внесення змін до генерального плану м. Вінниця з актуалізацією за результатами його моніторингу, генеральним планом розвитку міста) передбачено будівництво транспортної розв’язки з влаштуванням переїзду в районі бувшого хімзаводу, таким чином з’єднавши вулиці Академіка Янгеля (Фрунзе) та Ватутіна, цим самим розподілити транспортні потоки з вулиць Привокзальна та Батозька (Кірова).
Можливість будівництва підземного переходу, на перехресті вулиць Коцюбинського та Привокзальна, може бути розглянута за результатом надходження коштів до місцевого бюджету, та за умови наявності співфінансування від інвесторів.
Однак, у зв’язку з обмеженням фінансування, спрогнозувати час і строки будівництва підземного переходу з переїздом неможливо.

Петицію підписали 252 особи з 350 необхідних.