Вiдкриття вулицi пам'ятi Кузьмi Скрябiна ( Андрiя Кузьменка)

Минув майже рік від трагічної смерті українського співака, композитора, фронтмена гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка, більш відомого як Кузьма. Від самого початку Майдану, подій на сході України, Андрій допомагав нашій армії, тим хлопцям, які нас захищають і до останніх своїх днів не шкодував ні свого часу, ні грошей на підтримку наших бійців. Виходячи на сцену клубу Київського військово-клінічного шпиталю, Андрій вселяв віру у найкраще, допомагав одужати десяткам наших захисників. Він завжди переймався бідою свого народу. Я вважаю,що пам'ять про таку людину повинна пройти крiзь роки!Наразi буде доречним назвати вулицю в честь справжнього патрiота, увiковiчити свiтлу пам'ять Андрiя Кузьменка!!! Щоб зібрати потрібну кількість підписів, потрібна ВАША підтримка! Не будьте байдужими! ПІДПИШІТЬСЯ

Вашу петицію щодо найменування вулиці на честь Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка) опрацьовано.
За результатами опрацювання інформую.
Дякуємо Вам за активну громадську позицію.
Відповідно до Положення про адресну систему м. Вінниці, яке затверджене рішенням виконкому міської ради від 15.09.2011р. №2249 зі змінами, рішення з приводу найменування (перейменування) назв вулиць приймає міська рада.
Пропозиція стосовно присвоєння одній з вулиць м. Вінниці імені музиканта Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка) буде взята виконавчими органами міської ради до уваги у разі найменування (перейменування) вулиць нашого міста.
Ваша петиція передана на розгляд робочої групи з питань заборони використання комуністичної та націонал-соціалістичної (нацистської) символіки на території м. Вінниці, створеної розпорядженням міського голови № 156-р від 20.05.2015, до основних завдань якої відповідно до рішення виконкому міської ради від 25.06.2015 р. № 1407 «Про затвердження Положення про робочу групу з питань заборони використання комуністичної та націонал-соціалістичної (нацистської) символіки на території м. Вінниці» відноситься розробка рекомендацій та пропозицій щодо перейменування скверів, бульварів, вулиць, провулків, проїздів, проспектів, площ, майданів, набережних, мостів чи інших об’єктів топоніміки м. Вінниці, назви яких містять у собі символіку комуністичного тоталітарного режиму.