Побудова "розумних" зупинок громадського транспорту

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Побудова "розумних" зупинок громадського транспорту, які матимуть сучасний дизайн, будуть обладнані розетками для підзарядки мобільного телефону та безкоштовним Wi-Fi. На табло пасажири зможуть відстежувати номер і час прибуття маршруту, схеми та розклад маршрутів. За прикладом вже побудованих зупинок у м.Київ URL: http://www.5.ua/kyiv/U-Kyievi-ziavylysia-try-rozumni-zupynky-z-WiFi-ta-rozetkamy-foto-95612.html
А також впровадження інтернет-сервісу з відображенням руху громадських транспортних засобів у реальному часі.

Петиція про будівництво «розумних» зупинок громадського транспорту розглянута в виконавчих органах міської ради.
Повідомляю, що департаментом інформаційних технологій опрацьовується питання впровадження системи автоматичного визначення місцезнаходження транспортного засобу (GPS-навігації, моніторингу та диспетчеризації транспорту) для визначення місцезнаходження транспорту в режимі on-line з відображенням, як через інтернет-ресурси, так і через мережі табло на зупинках. Впровадження даної системи планується в рамках реалізації проекту автоматизованої системи збору оплати за проїзд в громадському транспорті в м. Вінниця протягом 2015-2018 років.

Петицію підписали 273 особи з 350 необхідних.