Добудувати міст до острова Кемпа

Потрібно нарешті добудувати міст на острів Кемпа щоб люди могли туди потрапляти, відпочивати, проводити час з сім'ями, оздоровлюватись і.т.д

Ваше звернення від 14.01.2016. №Ко-01-3180, стосовно будівництва мосту до острова Кемпа, опрацьовано.
Завдяки своєму розташуванню острів Кемпа має значний потенціал розвитку в загальній структурі міста. Існують передумови для якісного перетворення даної території в функціонально наповнений об’єкт з відповідною інфраструктурою, елементами благоустрою, доглянутою парковою зоною та зоною для відпочинку, де можна буде проводити різні культурні заходи. Однак таке перетворення потребує проведення ряду заходів та комплексу робіт.
В першу чергу заплановані роботи по з’єднанню острова з набережною шляхом будівництва стаціонарного пішохідного мосту, який би мав сучасне архітектурне вирішення і став би справжньою окрасою міста.
Також повідомляю що наразі відповідно до Програми розроблення містобудівної, землевпорядної, пам’яткоохоронної документації загальноміського перспективного значення на 2013-2015 роки, розробляється Концепція річки Південний Буг якою передбачена інтеграція річкового простору в загальноміське середовище міста Вінниці.
На основі концепції буде реалізовано одне з наявних архітектурно-дизайнерських напрацювань (архітип мосту). Але враховуючи доволі значну вартість, роботи планується виконати за рахунок позабюджетного фінансування.