вул. Грушевського зробити пішохідною від скверу (Європейської площі) до ЦПКіВ

Пішохідна вулиця зазвичай є найбільш красивою вулицею міста, яка створена для прогулянок. Вона часто прикрашена елементами декора (лавочки, ліхтарні стовпи складного дизайну, скульптури та інше), а фасади оточуючих будинків можуть розфарбовувати в яскраві кольори. На неї розташовано багато закладів для відпочинку та розваг, а прямо посеред вулиці встановлюють літні майданчики для кафе. Вдень буднього дня вона може стояти вільною, але ввечері та на вихідні наповнюється людьми. Архітектурний вигляд вулиці має створювати неперевершину затишну атмосферу сердця міста.

А ті 230 метрів вулиці Грушевського давно не задовільняють потреби городян та гостей міста які прогулються з парку в сквер та навпаки, через вузькі тротуари та запарковані по всій вулиці авто.
Що в свою чергу потрібно буде збудувати підземний або наземний пішохідний перехід через вулицю Театральну.

Ваша петиція, щодо організації пішохідного руху по вул. Грушевського, опрацьована.
Повідомляємо, що за участю Швейцарських спеціалістів розроблена комплексна стратегія транспортного та просторового розвитку міста Вінниця. Вказаною стратегією передбачено перепрофілювання вул. Грушевського в пішохідну зону.
Наразі технічна можливість будівництва підземного переходу через вул. Театральну по вул. Грушевського – відсутня.
Можливість реалізації вищевказаних заходів, може бути розглянута за результатом надходження коштів до місцевого бюджету.
Однак, у зв’язку з обмеженням фінансування, спрогнозувати час і строки, неможливо.