+ ще 121 громадa!

Встановлення знаків на зупинках громадського транспорту "Заборона паління"

ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

Встановити на зупинках громадського транспорту знаки "Заборона паління, (великим лого перекреслена цигарка) назва статті, а також нижче допис "не палити в радіусі 20-ти метрів від зупинки" )

Кожного дня на всіх зупинках нашого міста є безліч людей які нехтують законами, здоровим глуздом, мораллю та совістю. Палять на зупинках де поруч з ними стоять діти, вагітні жінки, люди похилого віку та інші. Це наражає на небезпеку усіх хто стоїть в радіусі 10-20 метрів. Адже вітер може понести усю цю гидоту, сморід та дим на людей. Це шкодить здоров'ю, показує негативний приклад школярам, псує настрій, а також чисте повітря.

Так у нас є закони які це забороняють, але ніхто цим не займається, тому саме такі знаки зменшать кількість правопорушень у нашому місті. А також додасть сміливості в своїй правоті громадян які будуть робити таким людям зауваження, одразу підкріплювати свої слова табличкою та законом. Дякую.

Ваша петиція про встановлення знаків на зупинках громадського транспорту «Заборона паління» розглянута.
Повідомляю, що департаментом комунального господарства та благоустрою було прийнято до уваги вашу пропозицію. На даний момент розробляється дизайн інформаційної таблички «Заборона паління», погоджується місце та спосіб їх встановлення.
Разом з тим, висловлюємо Вам щиру вдячність за небайдужість до порядку на зупинках громадського транспорту нашого міста, сподіваємось на те, що наша спільна робота дасть позитивний результат.