Закольцевать тролейбус по окружной дороге от Келецкой до Аграрного университету.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Прошу Вінницьку міську раду розглянути питання про продовження тролейбусного маршруту від Келецької до Аграрного університету,закольцевать.Так як окружну дорогу яка з"єднує Гніванське шоссе,та Барске, значно розширюють.Люди які мешкають на приміських дачах,а таких сімей багато,будуть вам вдячні.

Вашу петицію щодо можливості запровадження тролейбусного маршруту з вул. Келецької до Аграрного університету через вул. Святошинську та Гніванське шосе опрацьовано.
За результатами опрацювання інформуємо.
В даний час транспортне обслуговування мешканців вул. Святошинської та Гніванського шосе забезпечують автобусні маршрути загального користування в режимі маршрутного таксі №11Б «Корея – Барське шосе (Садове)» та №18А «Аграрний університет – Західний автовокзал». Зазначені автобусні маршрути здійснюють перевезення пасажирів до мікрорайону «Корея» та Барського шосе через вул. Келецьку.
Одночасно повідомляємо, що будівництво тролейбусної лінії по вищезазначеному маршруті потребує значних капіталовкладень, які в даний час непередбачені в міському бюджеті.
Враховуючи вищезазначене, запровадження тролейбусного маршруту з вул. Келецької до Аграрного університету через вул. Святошинську та Гніванське шосе, в даний час не планується.
Разом з тим, висловлюємо Вам щиру вдячність за небайдужість до питань транспортного забезпечення мешканців та гостей нашого міста та сподіваємось на те, що наша спільна робота по підвищенню рівня обслуговування та ритмічності роботи громадського транспорту дасть позитивний результат.

Петицію підписали 361 особа з 350 необхідних.