Розфарбувати будинки в центрі міста в яскраві кольори

Пропоную розфарбувати будинки в центрі міста в яскраві кольори. Це підніматиме настрій усім жителям та гостям міста.

Вашу петицію щодо розфарбування будинків у центрі міста в яскраві кольори опрацьовано.
За результатами опрацювання інформую.
Дякуємо Вам за активну громадську позицію.
Активізація поліхромії в архітектурі повинна ґрунтуватися на колористичній концепції міста, його композиційній цілісності.
З метою підвищення якості міського середовища, покращення архітектурного образу міста, у контексті стратегічного пріоритету збалансованого просторового розвитку малим комунальним підприємством «Вінницький муніципальний центр містобудування і архітектури» було розроблено графічні пропозиції щодо комплексного колористичного вирішення фасадів по вул. Соборній, які розглянуто на засіданні архітектурно-містобудівної ради 17.04.2014 р.
Департаментом архітектури, містобудування та кадастру підготовлено проект, а виконавчим комітетом міської ради прийнято рішення від 08.05.2014 р. № 1062 «Про затвердження Концепції комплексного колористичного вирішення фасадів по вул. Соборній». В перспективі комплексна колористична концепція має охопити всі вулиці центральної частини міста.

Петицію підписали 61 особа з 350 необхідних.