Ремонт провулків

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Нещодавно по вулиці Київська, від школи №29 до вулиці Гонти (тролейбусна зупинка) проводились роботи по відновленню асфальтового покриття тротуару. Від школи №29 до тролейбусної зупинки по вулиці Гонти в районі магазину АТБ існує провулок до вулиці Зарічна. Так от мова піде саме про нього. Ремонт покриття провулку не проводився ніколи, скільки себе пам'ятаю (мені зараз 41 рік). Зараз проживаю по адресі, що вказана як поштова, а по вулиці Зарічна проживають мої батьки. По суті: Пройти з вулиці Київська до вулиці Зарічна по цьому провулку - потрібно прикласти великих зусиль (довжина цього провулку складає приблизно 110 метрів). Під час робіт по відновленню покриття тротуару на цьому провулку просто засипали землею та щебнем ями, а провулок весь у ямах, в яких вода стоїть майже круглорічно. Коли на вулиці сприятливі погодні умови, ще є можливість, петляючи оминати ями, а коли дощ, сніг - то ужас. Допоможіть пане Голово вирішити це питання. Посприяйте, адже більше не залишилось до кого можна звернутись.

Дата створення:

Станом на 18 січня петицію підписали 87 осіб з 350 необхідних.