Реставрація вишенського озера

Вишенське озео являєтся найпопулярнішим місцем відпочинку жителів Вишеньки а також близ роташованих районів.
Але на жаль воно знаходится у запущенному і навіть можна сказати аварійному стані і не дивлячись на заборону купання яка зв'язана з небезпечним дном ,люди усе одно пірнають у воду по тій причині що інших водойм у цій місцевості нема.
По всій прибережній зоні розкидані бетонні плити з яких стерчить арматура! і було багато випадків серйозних поранень, дно устелено битим склом та іншими предметами.За озером фактично ніхто не слідкує а його хоча б незначне відновлення було б кориснішим чим інші деякі сумнівні проекти які не мають практичного призначення і використання.
Плити під берегом можна позабирати а лінію розрівняти і встелити "хоч чимось" дно дослідити і при можливості розчистити,установити урни на самому березі щоб ті кому "далеко ходити" не кидали сміття в воду,провести аналіз води.
Прошу звернути увагу на мою петицію так як від цього в деякій мірі залежить здоровя,безпека та благополуччя наших мешканців.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 18 січня петицію підписали 399 осіб з 350 необхідних.